26 de setembre de 2020 26/9/20

L'Ajuntament finalitza les obres del Pavelló Vell i d'ampliació del cementeri

L'Ajuntament finalitza les obres del Pavelló Vell i d'ampliació del cementeri - (foto 1)
  • Ha invertit més de 286.000 euros en estes actuacions

MÉS FOTOS
L'Ajuntament finalitza les obres del Pavelló Vell i d'ampliació del cementeri - (foto 2)
L'Ajuntament finalitza les obres del Pavelló Vell i d'ampliació del cementeri - (foto 3)

L'Ajuntament de Llíria ha signat hui la recepció de les obres corresponents als projectes del “Nou accés i vestidors del Pavelló Vell” i de “Ampliació del cementeri municipal”, així com dels enderrocaments efectuats en l'àmbit de la UE-14 de les construccions ruïnoses existents.

En l'actuació realitzada en el Pavelló Vell, s'han invertit 121.000 euros per a la construcció d'uns nous vestidors i facilitar l'accessibilitat en l'entrada des de l'avinguda dels Furs. D'esta manera, “els usuaris de la instal·lació voran complides les seues demandes i podran disfrutar d'uns servicis més moderns, accessibles i amb les condicions de salubritat adequades”, ha assenyalat l'alcalde de Llíria, Manolo Civera.  

A més, el primer edil ha anunciat que estes millores en el Pavelló Vell “es voran complementades amb els treballs de reurbanització d'est tram de l'avinguda dels Furs, i les obres de la qual estan en fase de ser adjudicades després del procés de licitació”.

D'altra banda, l'Ajuntament ha invertit 165.000 euros en el projecte d'ampliació del cementeri municipal, que li permetrà disposar de 224 nous nínxols en dos blocs, i  ha contemplat també la urbanització d'una zona que oferirà l'espai necessari per a la construcció de nous nínxols en el futur.

Quant a la UE-14, una vegada demolides de forma subsidiària les construccions ruïnoses, per raons de seguretat i salubritat, s'està treballant per a habilitar el solar municipal present en la unitat per a convertir-lo en una  zona d'aparcament públic. 

Pujar