6 de desembre de 2019 6/12/19

L'Ajuntament entrega el premi 'Gratia Maximilla' a Concepción Martín Peñarrocha en la seua 4a edició

L'Ajuntament entrega el premi 'Gratia Maximilla' a Concepción Martín Peñarrocha en la seua 4a edició - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament entrega el premi 'Gratia Maximilla' a Concepción Martín Peñarrocha en la seua 4a edició - (foto 2)

  El 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora i, com cada any, l'Ajuntament de Llíria s'unix a esta commemoració amb tot un seguit d'activitats que busquen reivindicar la plena igualtat de drets entre els homes i les dones.

  Dintre dels actes al voltant d'esta celebració, l'Ajuntament de Llíria ha entregat el premi 'Gratia Maximilla' a Concepción Martín Peñarrocha, per la seua llarga trajectòria com a professional del sector agrícola. L'alcalde Manolo Civera, amb la presència de la regidores de l'àrea d'Igualtat i Polítiques Inclusives Mª Cruz García i Vallivana Murgui, ha fet entrega d'este guardó que en la seua quarta edició ha volgut fer un reconeixement a la dona en l'àmbit de l'agricultura.

  Concepción Martín porta tota una vida dedicada al món del camp, en un sector majoritàriament masculí, no sols com a ofici, sinó també com a afició perquè, a pesar d'estar ja jubilada, continua acudint a l'horta dia a dia.

  Durant la seua dilatada trajectòria, s'ha encarregat de realitzar totes les tasques relacionades amb la producció, ampliant la seua formació amb cursos de degoteig, el maneig de les màquines i vehicles agrícoles i la renovació constant en els sistemes de venda dels productes agrícoles.

  Guanyadores dels concursos de cartells i fotografia

  Durant el mateix acte, s'han entregat també els guardons dels concursos de cartells i fotografia que l'Àrea d'Igualtat i Polítiques Inclusives organitza amb motiu del 8 de març. En esta edició s'han presentat un total de 56 treballs entre els diferents certàmens.

  Pel que fa al XIX Concurs de Cartells les persones guanyadores en la modalitat A, per a participants de fins a 16 anys, han sigut Miriam Royo Salas, en la categoria Primera amb l'obra "Esto no debería suceder"; i David Paredes Rodríguez, en la categoria Local, pel seu treball "La mujer ayuda al mundo". En la modalitat B, per a persones majors de 16 anys, els guardonats han sigut María del Carmen Sanchís Belda i Francisco Andrés Boquera Sanz, en la categoria Primera i Local, respectivament, amb els treballs "Trenca Sostres" i "La força de la diversitat".

  Per altra banda, en el XIII Concurs de Fotografia, el jurat ha reconegut el treball "Activa-Creativa-Transformadora" de Rosa María Fernández Gallardo, amb el premi en la categoria Primera; i "Mare Terra" de Claudio Favio Treglia, en la categoria Local.

   

  ocultar
  L'Ajuntament entrega el premi 'Gratia Maximilla' a Concepción Martín Peñarrocha en la seua 4a edició
  Pujar