elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament dona el seu suport al personal de manteniment de l'Hospital de Llíria

L'Ajuntament dona el seu suport al personal de manteniment de l'Hospital de Llíria
  • L'alcalde Manolo Civera ha rebut hui a representants sindicals d'UGT-PV

L'alcalde Manolo Civera ha manifestat hui el seu suport al personal dels serveis de manteniment de l'Hospital de Llíria en les seues reivindicacions laborals. El primer edil edetà ha fet públic este compromís en la reunió que ha celebrat amb el secretari general de la Federació d'Indústria, Construcció i Agro UGT-PV Daniel Argente, la secretària sectorial de Béns d'Equip Laura Nieto, i la secretària general de la Intercomarca Camp de Túria, Horta Nord i Camp de Morvedre Pilar Tarragón.

Civera s'ha sumat així a la preocupació que li han traslladat els representants sindicals pels 8 operaris del centre sanitari de la capital del Camp de Túria, al costat dels quasi 200 de la resta d'hospitals públics de la Comunitat Valenciana, que poden quedar-se sense les seues ocupacions a partir del pròxim 16 de juny, en finalitzar les contractes i no estar contemplada la subrogació dels llocs de treballs.

L'alcalde ha demanat a la Conselleria de Sanitat "la màxima sensibilitat en esta qüestió, per la incertesa que estan vivint estes famílies, i que puga adoptar totes les accions necessàries perquè el personal puga seguir en els seus llocs".

"Cal reconéixer la gran faena i dedicació que han prestat, especialment en esta greu crisi sanitària, per a garantir l'adequat manteniment dels nostres hospitals públics, i han sigut també part fonamental de tot l'engranatge que conforma el personal d'estos centres per a atendre les nostres persones malaltes".

Finalment, ha assenyalat que es tracta de "una reivindicació justa, en un exercici de responsabilitat social com contempla la llei autonòmica, i que des de l'Ajuntament de Llíria compartim plenament com pretenem fer en les pròximes concessions municipals que hem de renovar".

Pujar