28 de febrer de 2020 28/2/20

L'Agenda Municipal d'Igualtat 2020 anima a tallar cada dia amb els micromasclimes

L'Agenda Municipal d'Igualtat 2020 anima a tallar cada dia amb els micromasclimes - (foto 1)
  • La publicació es posarà a la venda a partir de demà

MÉS FOTOS
L'Agenda Municipal d'Igualtat 2020 anima a tallar cada dia amb els micromasclimes - (foto 2)

L'alcalde Manolo Civera i la regidora d'Igualtat, Vallivana Murgui, han presentat hui l'Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2020 que edita l'Ajuntament de Llíria, acompanyats també per la seua dissenyadora Lina Vila.

“Esta guia de sensibilització pretén implicar tota la societat en els esforços necessaris per a posar fi a les desigualtats i discriminacions de gènere”, ha apuntat el primer edil.

Així, en esta edició aporta continguts relacionats amb l'origen i base de l'estructura piramidal en què es basen les violències contra les dones, i convida a tallar cada dia per eixos micromasclimes segons la idea plantejada visualment per la dissenyadora de la publicació

“Amb este esperit, l'agenda intenta donar-nos eines per a detectar el masclisme més camuflat, perquè ens posem el filtre morat davant els ulls i comencem a posar les bases d'una societat més lliure i amb igualtat d'oportunitats reals”, ha explicat la regidora Vallivana Murgui.

L'Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2020 es posarà a la venda a partir de demà. La publicació es podrà aquirir, pel preu de 5,5 euros, en Serveis Socials i l’Espai Jove, i també en el conservatori municipal la vesprada del divendres 20 de desembre.

Pujar