1 de novembre de 2020 1/11/20

Ana Guijarro i María Monfort, proclamades falleres majors de Llíria 2017

Ana Guijarro i María Monfort, proclamades falleres majors de Llíria 2017 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ana Guijarro i María Monfort, proclamades falleres majors de Llíria 2017 - (foto 2)
  Ana Guijarro i María Monfort, proclamades falleres majors de Llíria 2017 - (foto 3)

  La ciutat de Llíria ja ha iniciat el compte enrere cap a la setmana fallera de 2017 amb la proclamació de les seues màximes representants. Ana Guijarro Roselló, de la Falla Pla de l'Arc, i María Monfort Escudero, de la comissió Plaça Pedralba, han sigut nomenades esta vesprada oficialment fallera major i fallera major infantil de la localitat edetana per al nou exercici, respectivament.

  L'acte, que s'ha celebrat a l'edifici Multiusos, ha comptat amb la presència l'alcalde Manolo Civera, l'edil de Festes Pedro Vicente i el president de la Junta Local Fallera Manolo Romero. Les acabades de proclamar falleres majors han estat acompanyades per les seues respectives corts d'honor.

  Ana Guijarro compta amb Mª Ángeles Espinosa, Elena Escobedo, Mª Dolores Garzón, Sheila Torres i Vanessa Ibáñez, com a components de la seua cort. En el cas de la infantil són Bárbara Pardo, Jessica Sierra, Marian Bautista, Laura Sancho i Cynthia Bochons, les xiquetes que la formen.

  El primer edil ha tingut l'oportunitat de dirigir-se a Ana i María, falleres majors de 2017: "Des de hui compteu amb la nostra major admiració, una consideració merescuda a la tan orgullosa representació del vostre càrrec". Així mateix, va voler destacar el "gran compromís i l'enorme responsabilitat" que eixe càrrec exigix "per ser l'estendard humà que encapçala la festa".

  Igualment, Manolo Civera ha aprofitat l'ocasió per agrair a les falleres majors de 2016, Marta Romero i Belanna Harrow, l'entusiasme amb què han viscut el seu exercici. "Si per a vosaltres este any quedarà sempre gravat en la vostra memòria, nosaltres sempre vos tindrem en el record, en eixe llibre de vivències i emocions que va escrivint la comunitat fallera de Llíria", ha afegit l'alcalde.

  Pujar