elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Et formem” El Prat tanca edició havent donat treball i formació a 30 persones desocupades

“Et formem” El Prat tanca edició havent donat treball i formació a 30 persones desocupades
  MÉS FOTOS
  “Et formem” El Prat tanca edició havent donat treball i formació a 30 persones desocupades - (foto 2)

  Els dos programes del “Et formem” Centre Cívic El Prat han posat el punt final a la present edició. Un, dividit en dos fases, ha tingut una durada de 16 mesos mentre que l’altre ha sigut d’un any. L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el regidor de Foment Econòmic, Ferran Pina, han entregat els diplomes acreditatius als participants en el projecte, que ha donat treball i formació professional a un total de 30 persones desocupades amb especial dificultat d’inserció laboral.

  Durant tot este temps, els beneficiaris d’este programa de foment de l’ocupació han treballat en el manteniment i millora de les instal·lacions del Centre Cívic El Prat i les zones verdes confrontants, distribuïts en tres equips de treball: obra, instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i un tercer taller de soldadura.

  “Et formem” El Prat va iniciar-se amb els tallers d’obra i zones verdes en una primera fase de quatre mesos, que va ocupar a 20 persones. En finalitzar este període, el programa va prolongar-se en una segona que finalitza hui, subvencionada per Labora i que ha suposat una inversió total, entre els dos programes, de més de 700.000 euros.

  Fi de les obres d’adequació dels banys de Sant Vicent

  Per altra banda, l’edil de Foment Econòmic ha visitat els renovats banys del Parc de Sant Vicent que el veïnat podrà utilitzar ja durant els pròxims dies de Pasqua. Els integrants del programa T’Avalem 2018 han realitzat, durant l’últim any, les obres d’adequació i habilitació dels banys i, també, d’altres zones del Parc de Sant Vicent.

  Els 30 joves alumnes-treballadors, menors de 30 anys també disposen d’un treball remunerat i han rebut formació en una especialitat professional, el que multiplicarà les seues opcions de trobar una ocupació en el futur.

  Pujar