20 d’octubre de 2019 20/10/19

EI I Festival de Famílies i Mascotes de Llíria arriba el 7 d'octubre al parc Silvestre d'Edeta

EI I Festival de Famílies i Mascotes de Llíria arriba el 7 d'octubre al parc Silvestre d'Edeta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  EI I Festival de Famílies i Mascotes de Llíria arriba el 7 d'octubre al parc Silvestre d'Edeta - (foto 2)

  Mascotes i amants dels animals estan convocats al I Festival de Famílies i Mascotes (Famafest) de Llíria, la gran festa dels animals, organitzada per la Regidoria de Sostenibilitat. Esta activitat, que busca conscienciar sobre el tracte amb les mascotes, se celebra el pròxim 7 d'octubre al parc Silvestre d'Edeta, des de les 11 fins les 20 hores.

  Els organitzadors, amb la col·laboració de les entitats i associacions locals, han preparat una programació molt diversa, pensada perquè les famílies realitzen activitats conjuntes amb les seues mascotes. Durant tota la jornada, els participants podran visitar les zones d'oci i entreteniment per a les mascotes, passejar per la zona d'exposicions amb les últimes novetats en alimentació, cura i complements per als animals; participar en les xerrades de sensibilització o assistir a una passarel·la d'adopció. A més, el I Famafest comptarà amb activitats d'oci per a tota la família, com tallers i animació infantil, zona de food trucks i música ambient.

  Per altra banda, se celebrarà el I Concurs Caní Nacional de Llíria per a races amb i sense pedigrí, amb un espai de reconeixement de races dels gossos participants. Es tracta d'una prova puntuable, tant per al Campionat d'Espanya, com per al Campionat de la Comunitat Valenciana.

  "El I Festival de Famílies i Mascotes no és solament una jornada festiva" ha explicat la regidora de Sostenibilitat, Elena Jiménez, "sinó que perseguix sensibilitzar i comprometre els participants en l'educació, la conscienciació i el respecte pels animals i per l'entorn en què viuen".

  ocultar
  EI I Festival de Famílies i Mascotes de Llíria arriba el 7 d'octubre al parc Silvestre d'Edeta
  Pujar