5 de juny de 2020 5/6/20

La Federació del Comerç reconeix el treball de l'Agència de Desenvolupament Local

La Federació del Comerç reconeix el treball de l'Agència de Desenvolupament Local - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Federació del Comerç reconeix el treball de l'Agència de Desenvolupament Local - (foto 2)
  La Federació del Comerç reconeix el treball de l'Agència de Desenvolupament Local - (foto 3)

  L'Ajuntament de Llíria va mostrar el seu suport al comerç local, en la primera edició de la Gala i Premis del comerç federat, celebrada a un restaurant de la localitat i organitzada per la Federació del Comerç de Llíria.

  Els comerciants locals van estar acompanyats, entre altres, per l'alcalde de Llíria Manolo Civera, el regidor de Comerç i diputat autonòmic Paco García, el director general de Comerç Natxo Costa, i el president d'Unió Gremial, Francesc Ferrer. Tots ells van voler posar en valor el comerç de proximitat com a pilar de l'economia local.

  Durant la gala, la Federació del Comerç ve realitzar l'entrega de la primera edició dels premis del comerç federat. Entre els guardonats, l'associació va voler fer un reconeixement a l'Agència de Desenvolupament Local i el seu tècnic, Joan Manuel Miguel, pel seu treball en fomentar i projectar les botigues i negocis professionals de la localitat.

  El regidor de Comerç, Paco García, ha volgut destacar la labor de la Federació. "Som un referent en la comarca a nivell d'associacionisme comercial, amb un centre comercial a cel obert de primer ordre, en tot el casc urbà, així com un entramat de botiguers, restauradors, empresaris i professionals que fan de Llíria una gran ciutat, dinàmica i amb moltes possibilitats per ser emprenedors".

  En esta línia, l'edil ha ressaltat la gran labor del comerç federat i la gran acollida de les campanyes i accions, que han propiciat que l'Ajuntament haja ampliat les ajudes i el recolzament al comerç federat durant la present legislatura. "La Junta de la Federació del Comerç ha realitzat un gran treball impulsant noves campanyes i recuperant altres que van funcionar en el passat. Vull animar-los a continuar treballant en esta línia de gran professionalitat que estan mostrant dia a dia i coordinació amb el Consistori, en iniciatives com la Fira de Primavera, A Mos Redó, el Concurs d'Arròs amb Bledes o la campanya de Nadal, entre altres", ha conclòs Garcia.

  Per últim, des de l'Ajuntament es vol felicitar els organitzadors d'esta 1a Gala del Comerç de Llíria i a les persones i entitats premiades en la mateixa.

  Pujar