28 de febrer de 2020 28/2/20

Les falles de Llíria homenatgen les seues noves reines

Les falles de Llíria homenatgen les seues noves reines - (foto 1)
  • La fallera major de València, Consuelo Llobell, ha acompanyat també Sonia Cervera i Irene González en la seua exaltació

MÉS FOTOS
Les falles de Llíria homenatgen les seues noves reines - (foto 2)

El teatre de la Unió Musical ha acollit esta vesprada l'acte d'exaltació de la fallera major de Llíria per a 2020, Sonia Cervera, i la fallera major infantil, Irene González. La gala de presentació de les noves reines de la festa fallera a la capital del Camp de Túria, ha comptat amb l'assistència de la fallera major de València, Consuelo Llobell.

L'alcalde Manolo Civera, acompanyat pel president de Junta Local Fallera Martín Martínez i el primer tinent d'alcalde Joanma Miguel, va imposar les bandes acreditatives del seu regnat a Sonia i Irene.

També van rebre este distintiu les components de les seus respectives corts d'honor. La fallera major està acompanyada per Helena Gómez, Raquel Miñano i Vicen Escribano, mentres que la representant infantil compta al seu costat amb les xiquetes Melany Gavidia, María Isabel Aguilar, Carla Bustos i Chiara Miñano.

Sonia Cervera i Irene González han inscrit ja el seu nom en la història fallera de la ciutat edetana. I en esta emotiva gala, les sis comissions falleres de la localitat, junt amb altres juntes locals i entitats culturals, van rendir homenatge a les falleres majors de Llíria 2020.

 

Pujar