elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigix la reparació urgent de l'enllumenat públic en diverses zones del municipi

El PP exigix la reparació urgent de l'enllumenat públic en diverses zones del municipi
  • El regidor popular José Miguel Maícas explica que “els desperfectes van des de fanals totalment arrancats fins a peretes que no funcionen i elements lluminosos de què només queden simples pals escapçats”

  • Advertix del “mal funcionament de l'APP municipal respecte a l'atenció d'incidències, ja que les queixes sobre el mal estat en què es troben els fanals han sigut constants sense que per part del Govern del PSOE i Compromís-MOVE hi haja hagut una resposta”

MÉS FOTOS
El PP exigix la reparació urgent de l'enllumenat públic en diverses zones del municipi - (foto 2)
El PP exigix la reparació urgent de l'enllumenat públic en diverses zones del municipi - (foto 3)
El PP exigix la reparació urgent de l'enllumenat públic en diverses zones del municipi - (foto 4)
El PP exigix la reparació urgent de l'enllumenat públic en diverses zones del municipi - (foto 5)
El PP exigix la reparació urgent de l'enllumenat públic en diverses zones del municipi - (foto 6)

El regidor del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, José Miguel Maícas, ha exigit en l'últim ple la reparació urgent de l'enllumenat públic en diverses zones del municipi i ha lamentat “l'estat d'abandó que presenten nombrosos fanals des de fa mesos”.

Maícas s'ha pronunciat d'esta manera en relació amb les contínues reclamacions que s'han traslladat no sols des de la ciutadania sinó també des del grup popular de l'estat deficient de l'enllumenat públic. Així, ha advertit que el Govern del PSOE i Compromís-MOVE “ha fet cas omís” a totes elles, una actitud “inaceptable” perquè perjudica la qualitat de vida dels nostres ciutadans.

De la mateixa manera, el dirigent popular ha destacat que “els fanals que presenten majors deficiències són aquelles situades no sols en la zona de recent creació com les unitats d'execució 3 i 13 sinó també altres ja més consolidades com Mura o el camí a Sant Vicent”.

Així mateix, l'edil popular ha explicat que “els desperfectes van des de fanals totalment arrancats fins a peretes que no funcionen i elements lluminosos de què només queden simples pals escapçats”, per això, ha exigit que el Govern del PSOE i Compromís-MOVE “localitze els fanals afectats i els repare immediatament”.

Maícas ha instat el Govern d'esquerres a què “realitze les gestions oportunes perquè l'àrea competent adquirisca el material necessari amb l'objectiu que es dispose de subministraments enfront de nous desperfectes, ja que és lamentable que els fanals en mal estat estiguen mesos sense funcionar”.

Igualment, el regidor popular ha advertit del “mal funcionament de l'APP municipal respecte a l'atenció d'incidències, ja que les queixes sobre el mal estat en què es troben els fanals han sigut constants sense que per part del Govern del PSOE i Compromís-MOVE hi haja hagut una resposta a les mateixes”, per la qual cosa ha demanat “major celeritat” a gestionar-les.

 

Pujar