25 de setembre de 2020 25/9/20

Esport i solidaritat s'unixen en la I Carrera i Marxa ‘Llíria contra el càncer'

Esport i solidaritat s'unixen en la I Carrera i Marxa ‘Llíria contra el càncer' - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Esport i solidaritat s'unixen en la I Carrera i Marxa ‘Llíria contra el càncer' - (foto 2)

  El diumenge 18 de setembre recorrerà el terme de Llíria la I Carrera i Marxa ‘Llíria contra el càncer', una iniciativa solidària per a col·laborar amb els projectes d'investigació de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

  La carrera, que compta amb la participació de l'Ajuntament de Llíria, forma part del Circuit Provincial AECC València Contra el Càncer i destinarà els fons recaptats per la inscripció dels participants a la lluita contra el càncer.

  La cita serà el diumenge 18 de setembre en la Plaça Major de Llíria a partir de les 19.00 hores i de les 19.05 hores, quan donaran inici la carrera i la marxa, respectivament. Els participants recorreran un circuit de 5 quilòmetres.

  Aquelles persones interessades a prendre part, podran inscriure's a través d'internet en les pàgines web www.runcancer.com o www.toprun.es fins el dia 16 de setembre. També es pot realitzar la inscripció de forma presencial en l'Ajuntament de Llíria els dimecres i divendres entre les 10.00 i les 13.30 hores i en els establiments col·laboradors de Llíria. El dia de la carrera la inscripció serà en la línia d'eixida a partir de les 17.30 hores.

  Pujar