14 de juliol de 2020 14/7/20

El director d'Estratègia Territorial Turística visita la nova Tourist-Info Llíria

El director d'Estratègia Territorial Turística visita la nova Tourist-Info Llíria - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El director d'Estratègia Territorial Turística visita la nova Tourist-Info Llíria - (foto 2)

  La nova Tourist-Info Llíria ha rebut hui la visita del director d'Estratègia Territorial Turística de l'Agència Valenciana del Turisme (AVT), Josep Gisbert. L'alcalde Manolo Civera i l'edil de Turisme, Paco García, han mostrat al responsable autonòmic les instal·lacions inaugurades el passat 2 de març.

  Esta oficina forma part de la xarxa de l'AVT i està ubicada en l'entresòl de l'edifici on es troben els Mausoleus Romans. La seua adequació ha suposat una inversió de 125.000 euros a través del Pla d'Infraestructures Turístiques de la Diputació de València.

  Les noves dependències oferixen un centre d'interpretació de les rutes turístiques de la localitat i compten també amb una sala polivalent per a celebrar exposicions i conferències relacionades amb el patrimoni cultural i històric del municipi.

  El director Josep Gisbert ha participat també en una visita guiada, amb música d'època en directe, pels Mausoleus Romans, i ha pogut vore l'exposició de vestuari històric que es pot visitar a la Tourist-Info fins al pròxim 31 de març.

  Pujar