elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP critica l' “afany recaptatori” del Govern del PSOE i Compromís-MOVE a l'imposar més de 600 multes per límit de velocitat

  • La portaveu popular Reme Mazzolari critica que “el Govern del PSOE i Compromís-MOVE renuncie a dur a terme una campanya de conscienciació entre la ciutadania”

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha criticat hui l' “afany recaptatori” del Govern del PSOE i Compromís-MOVE al tramitar més de 600 multes per límit de velocitat en el nucli urbà en quatre dies.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació amb la campanya especial de vigilància i control de la velocitat amb radar mòbil en diferents punts del municipi entre setembre i octubre del passat any. Durant la campanya es van sancionar a 609 persones. Els dies 22 i 23 de setembre es van tramitar 175 i 109 multes respectivament mentres que els dies 20 i 21 d'octubre van ser 203 i 122 multes.

Així mateix, la dirigent popular ha criticat que “el Govern del PSOE i Compromís-MOVE renuncie a dur a terme una campanya de conscienciació entre la ciutadania i, al contrari, inicie una campanya amb radar mòbil amb un clar afany recaptatori” alhora que ha afegit que “des del PP defenem que en un moment de crisi com el que estem travessant és incoherent que s'aposten per este tipus d'iniciatives”.

De la mateixa manera, la portaveu popular hi ha assenyalat que les sancions s'han imposat majoritàriament en el carrer Bétera, si la velocitat excedia de 30 Km, i en el carrer Censals, si se superava el límit dels 40 km. En menor grau s'han sancionat en altres punts de la localitat i accessos principals.

Finalment, Mazzolari ha lamentat que “el Govern del PSOE i Compromís-MOVE aposte per augmentar la pressió fiscal, ja que a estes campanyes de control de velocitat per radar s'unixen altres decisions que agreugen les butxaques dels ciutadans, com nova taxa d'arreplega de restes de poda”.

Pujar