25 d’octubre de 2020 25/10/20

La Crida encén la flama de les Falles de Llíria 2019

La Crida encén la flama de les Falles de Llíria 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Crida encén la flama de les Falles de Llíria 2019 - (foto 2)
  La Crida encén la flama de les Falles de Llíria 2019 - (foto 3)

  Les Falles de Llíria 2019 ja han començat de manera oficial. Les falleres majors del municipi, Marta Torres i Edurne Romero, han donat la benvinguda a les celebracions falleres en l'emocionant acte de la Crida, que s'ha celebrat a les portes de Ca la Vila.

  Les màximes representants han estat acompanyades per l'alcalde Manolo Civera, el regidor de festes Pedro Vicente i membres de la Corporació municipal, el president de Junta Local Fallera Manolo Romero, les components de les respectives corts d'honor, i pels fallers i falleres de les cinc comissions del municipi, que no han volgut perdre's este acte tan esperat.

  Les falleres majors de Llíria, Marta i Edurne, han destacat que el pilar més important d'estes celebracions "són els fallers i falleres que fan grans estes festes". Al mateix temps, han convidat als veïns a "participar en la setmana festiva que omplirà de música, pólvora i festa els carrers de Llíria, gràcies a l'esforç que fan les comissions per mantindre vives estes tradicions a la ciutat".

  Abans d'estes emocionants paraules, el primer edil els ha fet entrega de les claus de la ciutat. Amb esta distinció, l'alcalde Manolo Civera ha destacat que "es simbolitza a un poble completament entregat a l'esperit faller, durant estes jornades, per a compartir amb tota la ciutadania l'entusiasme i sentiment d'estes festes, les millors del món".

  La Crida ha finalitzat amb el concert de l'Orquestra de Plectre "El Micalet", que ha posat el to musical a l'acte. A partir d'ara, Llíria se sumarà a la festa fallera amb tot un seguit d'actes que conformen l'àmplia i variada programació de les Falles 2019 a la localitat.

  Pujar