27 de gener de 2020 27/1/20

El consistori ultima els treballs Edificant 2019 en els centres públics de Llíria

El consistori ultima els treballs Edificant 2019 en els centres públics de Llíria - (foto 1)
  • Les obres están a la recta final en el Col.legi Públic Sant Miquel i en els Instituts Camp de Túria i Laurona

El regidor d'Infraestructures Educatives, Paco Garcia, s'ha reunit amb el seu homòleg en la Direcció General de la Conselleria d'Educació, Victor Garcia, per a explicar l'estat d'execució de les obres del Pla Edificant que s'estan duent a terme a la capital del Camp de Túria.

García ha informat el Director General dels treballs d'aquesta primera fase durant l'exercici 2019, centrats en la reforma de banys, clavegueram, cuina i zona de d’ombratge en el Col·legi Públic Sant Miquel i en els Instituts Camp de Túria i Laurona. “Les obres estan en la seua recta final, tant al Col·legi San Miquel com als Instituts del Camp de Túria i Laurona, els quals veuran millorades les seues instal·lacions”, ha comentat Garcia en finalizar la reunió.

Igualment, l'edil de Llíria i el Director General han abordat la següent fase d'obres del Pla Edificant en la localitat, en la qual està prevista una reforma àmplia en el Col·legi Sant Vicent que haurà d'iniciar-se l'any vinent 2020 i la nova construcció del Col·legi Públic Núm. 3 i del nou IES Camp de Túria en la zona de Mura.

Per a Garcia, la inversió de prop de 450 mil euros que ara s'està acabant de materialitzar “ha estat molt important per a poder adequar uns centres que portaven molts anys sense una actuació d'aquest calat, sobretot en el Col·legi San Miquel, amb un menjador escolar que dóna cobertura a uns 600 comensals i l'IES Camp de Túria, que està desenvolupant una funció dual d'Institut al matí i d'Escola Oficial d'Idiomes a les vesprades”.

García ha manifestat la seua satisfacció per la implicació de la Conselleria d'Educació en la localitat a través del Pla Edificant, ja que aquestes inversions “eren una reivindicació de la comunitat educativa i de la corporació municipal des de feia molt de temps”.

Pujar