elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La cinquena edició d'Estiuejar-te amplia l'oferta turística amb visites quadrilíngües

  Descobrir el nostre passat i rememorar la història visitant les restes monumentals de Llíria és la proposta d'Estiuejar-te, el programa de visites de Turisme Llíria per a aquest mes d'agost. Per cinquè any consecutiu, veïns i turistes podran enlluernar-se amb un recorregut turístic pels principals monuments de la localitat amb la principal novetat de l'opció quatrilíngüe; amb visites en castellà, valencià, anglès i francès.

  Estiuejar-te torna amb l'objectiu de "ampliar la nostra oferta turística també durant el mes d'agost" explica Paco García, regidor de Turisme. "Obrim en vacances, en una època en la qual tenim la capacitat de rebre a un gran nombre de turistes. Aquest 2018 és l'any "Llíria. Ciutat de Meravelles" i estem treballant per potenciar i difondre encara més el ric patrimoni que tenim la sort de tindre a la nostra ciutat".

  Les visites d'Estiuejar-te són totalment gratuïtes. Durant tres setmanes consecutives, Turisme Llíria ofereix un recorregut per la Llíria Històrica. Els dissabtes 11, 18 i 25; la visita es realitzarà en castellà i valencià, mentre que els diumenges 12, 19 i 26, seran en anglès i francès. "Amb aquesta oferta plurilingüe volem atraure la nostra ciutat als turistes nacionals i internacionals que pernocten a les platges de València i, d'aquesta manera, potenciar també els sectors de la restauració i el comerç local" ha conclòs Paco García.

  La cinquena edició d'aquesta proposta turística proposa un recorregut urbà pels principals monuments de la Llíria Històrica, a través d'un trajecte de dues hores de durada que visitarà els Banys Àrabs, la Muralla Medieval i l'Església de la Sang. La visita finalitzarà en la Plaça Major amb la visita a Ca la Vila i a la imponent façana de l'Església de l'Asunción, una de les joies del barroc valencià.

  Per a participar, no és necessària la reserva de places, ja que la inscripció es realitzarà el mateix dia de la visita en l'oficina Tourist Info, situada al carrer Sant Vicent Ferrer, 19. Per a més informació, contactar amb la Toruist Info al telèfon 962791522 o al correu electrònic touristinfo@lliria.es.

  Pujar