elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La IV Ruta de la Tapa de les Alqueries repartirà sis premis entre els participants

La IV Ruta de la Tapa de les Alqueries repartirà sis premis entre els participants

    L'Ajuntament de les Alqueries organitza per quarta vegada la seua cita gastronòmica que canvia de dates de l'1 al 14 d'abril. Els assistents podran gaudir de 18 creacions gastronòmiques en nou establiments diferents. El preu serà de tres euros per tapa i beguda o dos euros amb només la tapa. Lorena Maure, regidora de Comerç, destaca que “tothom pot participar ja que hi ha una gran varietat de plats per a tots els gustos com per exemple tapes vegetarianes i amb un preu únic”.

    La ruta repartirà en aquesta edició més premis que mai per a totes les parts. El públic participant que consumisca almenys deu tapes entrarà en un sorteig d'una estada de 2 nits per a dues persones, patrocinada per Cervesa Mahou San Miguel i una estada d'1 nit per a dues persones. Els establiments també podran gaudir de tres premis d'experiències gastronòmiques. Un d'ells serà per a la millor tapa triada pel públic, patrocinada per Begudes La Vall, per a la millor tapa triada pel jurat i per a la millor presentada.

    Enguany també hi haurà un concurs en Facebook en el qual se sortejarà un sopar valorat en 50 euros en qualsevol dels establiments participants. Per a guanyar-ho cal pujar una foto de la ruta a la xarxa social amb l'etiqueta #RutaTapaAlqueries19, el nom de l'establiment i enomenar a l'Ajuntament. La persona que aconseguisca més m'agrada en la seua fotografia serà la guanyadora del premi.

    Els establiments participants enguany són Frankfurt Bocatería Coco’s, Bar Montés Rivero, SOS comida para llevar, Círculo Recreativo San Jaime Bar-Restaurante La Plaza, Bar La Vila, Hotel Sercotel Plana Parc, La Tasqueta Gastrobar y Salón Vives, el guanyador de l'anterior edició. Lorena Maure, conclou que “totes les persones interessades poden fer-se amb el llibre de la ruta en la web de l'Ajuntament, en Facebook o de forma física en els establiments participants”.

    Pujar