elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries rendeix homenatge a la Reina de les Festes 2017

Les Alqueries rendeix homenatge a la Reina de les Festes 2017
  • Este divendres comencen les Festes Patronals de la localitat i s'estendran fins al pròxim 8 d'octubre

Galeria de fotos
Les Alqueries - Festes Patronals - Pleitesia Reina i Cort d'Honor
Les Alqueries - Festes Patronals - Pleitesia Reina i Cort d'Honor
MÉS FOTOS
Les Alqueries rendeix homenatge a la Reina de les Festes 2017 - (foto 2)
Les Alqueries rendeix homenatge a la Reina de les Festes 2017 - (foto 3)

Les Alqueries es prepara per a començar una setmana molt intensa de Festes Patronals. Este dijous s'ha donat el tret d'eixida amb el volteig de campanes i l'homenatge a la Reina de les Festes i la seua Cort d'Honor.

Així, al migdia ha tingut lloc el tradicional volteig de campanes així com el llançament de cohets que ha anunciat l'inici d'estes festes. Ja a la nit ha tingut lloc un dels actes més especials, sobretot per a les màximes representants del programa.

En el Saló Coopera de la Fundació Caixalqueries s'ha dut a terme l'homenatge a la Reina de les Festes 2017, Candela Jarque Capella i de la seua Cort d'Honor formada per Alba Bertolín Silvestre, Mar Canós Arnal, Ana Monfort Tarrazón, María Usó Ballesteros i Andrea Vicent Renau. Acte presentat per Eva Mingarro Flores. A continuació s'ha realitzat el ball de gala amenitzat pel grup Huracà.

Per a este divendres s'espera una nit molt especial també. A partir de les dotze de la nit tindrà lloc el pregó de les festes, a càrrec de Regina i Dames 2017. Un discurs que per segon any consecutiu també es donarà en llenguatge de signes.

Pujar