24 d’octubre de 2020 24/10/20

L'Ajuntament ampliarà la zona de jocs de la plaça Major

    L'Ajuntament de les Alqueries ampliarà la zona de jocs de la plaça Major i convertirà la font, que en aquests moments no funciona, en una jardinera amb vegetació després de consultar a la ciutadania quina actuació es podia dur a terme en aquest cèntric lloc. Després de tancar-se el termini, 46 veïns recolzen aquesta acció mentre que 15 hagueren preferit restaurar i engegar la font. Altres 4 votants ho van fer de forma nul·la o van proposar alguna altra opció.

    El regidor de Participació Ciutadana, Xavi Balaguer, assegura que "aquesta ha sigut la primera vegada que s'ha dut a terme una consulta a la ciutadania. Ens haguera agradat que participara més gent, però al final són les ciutadanes i ciutadans les que tenen la llibertat de triar votar o no". No obstant açò, l'edil indica que "és intenció d'aquest equip de govern dur a terme més consultes d'aquest tipus sobre temes que pensem que afecten a totes les persones que habiten a les Alqueries i que vaja calant en la gent que poden participar d'aquestes decisions".

    Pel que fa a les obres, el regidor d'Urbanisme de les Alqueries, Pedro Aldama, comenta que "s'inclouran dins de les remodelacions i actuacions de manteniment que hi ha previstes per a aquest 2017 i anem a estudiar quan és el millor moment per a escometre-les dins de les possibilitats pressupostàries del municipi" i conclou que "va a ser una remodelació important del centre de la localitat, per açò estem satisfets que es puguen dur a terme treballs d'aquest tipus que fan del nostre poble un lloc millor en el qual viure".

    Pujar