elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries substitueix la Escola d'Estiu per una sèrie d'activitats per a xiquets de primària i secundària

Les Alqueries substitueix la Escola d'Estiu per una sèrie d'activitats per a xiquets de primària i secundària
  • L'Ajuntament ha preparat cursos esportius i d'oci que garantisquen la seguretat dels participants i que se celebraran del 6 al 31 juliol

L'Ajuntament de les Alqueries ha suspés la Escola d'Estiu d'aquest 2020 per la crisi sanitària actual. No obstant això, des del consistori han preparat una sèrie d'activitats destinades a xiquetes i xiquets de primària i secundària perquè puguen celebrar-se de manera individual i segura, amb totes les garanties sanitàries. Esther Lara, alcaldessa de les Alqueries, explica que "els tècnics entenen que la tradicional Escola d'Estiu suposa un risc per als participants, però en el seu lloc des dels diferents departaments municipals, amb la col·laboració de Joventut i Educació, delegacions que dirigeix la regidora, Noelia Albalate, i Serveis Socials, que era l'encarregada de la versió anterior, hem preparat una sèrie d'activitats per a les nostres xiquetes, xiquets i adolescents i per a facilitar la conciliació laboral i familiar".

El consistori ofereix un total de set cursos de diferents temàtiques: pintura, tennis, campus d'estiu, patinatge, espai creatiu, multiesport i estiu jove i s'impartiran en grups reduïts amb un màxim de 10 alumnes per grup. La major part d'ells són quinzenals i tindran lloc durant el mes de juliol en les diferents instal·lacions del municipi, prioritzant sempre els espais a l'aire lliure. Les inscripcions seran del 18 al 21 de juny a través de la seu electrònica o en el registre de l'ajuntament i hauran de signar el seu consentiment de la participació en les activitats.

Els pares hauran de notificar l'estat de salut del menor, si pateix febre o un altre dels símptomes del COVID19 o si algun membre de la unitat familiar es contagia durant el transcurs de l'activitat. Esther Lara, afirma que “seguirem les mesures d'higiene i neteja del protocol sanitari de la Comunitat Valenciana perquè aquestes activitats es duguen a terme amb la major seguretat possible. D'aquesta manera, la nostra població més jove podrà gaudir de l'estiu amb excursions, manualitats, esports, jocs d'aigua, fotografia, etc”. El fullet amb tota la informació està disponible tant en la web com en el les xarxes socials de l'Ajuntament.

Pujar