20 d’octubre de 2020 20/10/20

Les Alqueries presenta el programa de festes de la Segregació

    La regidoria de Festes de l'Ajuntament de les Alqueries ha presentat el programa de Festes de la Segregació 2017 que inclou, per primera vegada, una mascletà el dia 25 de juny. Tothom qui vulga tindre el llibret de la programació podrà arreplegar-ho des del 8 de juny al Registre de l'Ajuntament, de 9h a 14h i a la Casa de la Música i la Dansa (MiD), de 17h a 20h. La regidora de festes, Lorena Maure, afirma que "el programa d'aquest any es caracteritza per estar replet d'activitats molt variades, destinades a tots el públics del nostre municipi".

    Les festes comencen el 16 de juny amb el tradicional llançament de coets i volteig de campanes i l'acte de presentació de la Reina de les Festes 2017 i la seua cort d'honor en la plaça Major. A part dels actes tradicionals, com el pa i porta o la traca que recorre els carrers del municipi de quasi 6 quilòmetres, aquest any hi han altres novetats com l'actuació de Juan Muñoz i una posterior orquestra, la celebració de la nit de Sant Joan amb correfoc i l'encessa de la foguera, es torna a celebrar el dia de la joventut amb la col·laboració d'Interpenyes i hi haurà un tobogan aquàtic gegant.

    Les celebracions culminaran el diumenge 25, dia en el que es celebra els 32 anys de la fundació de les Alqueries. En l'acte institucional d'ofrena al monòlit es nomenarà Filla Predilecta del poble de les Alqueries a la Coordinadora de Segregació. En finalitzar es tiraran 32 tronadors tradicionals i la mascletà final de festes disparada per la Pirotècnia Reyes Martí. Lorena Maure, espera que "tots els veïns tinguen unes bones festes i gaudisquen de totes les activitats i actes programats per a aquests dies, a més a més, des de l'Ajuntament volem agrair a tots els col·lectius que participen en l'organització d'actes, que fan possible que puguem disfrutar d'aquestes festes".

    Pujar