20 d’octubre de 2020 20/10/20

Les Alqueries presenta el programa de festes de la Segregació amb diversitat d'actes per a tots els públics

    La regidoria de Festes de l'Ajuntament de les Alqueries ha presentat el programa de Festes de la Segregació 2018 que inclou una gran varietat d'actes i que finalitzaran el dia 25 de juny. La regidora de festes, Lorena Maure, afirma que "el programa d'enguany és caracteritza per a estar replet d'activitats molt variades, destinades a tots els públics del nostre municipi. Són les festes que ens fan reafirmar la nostra identitat com a poble i ho celebrem amb una gran varietat d'actes institucionals i festius que rememoren aquell 25 de juny del 1985".

    Les festes comencen el 15 de juny amb el tradicional llançament de coets i volteig de campanes i l'acte de presentació de la Reina i Dames de les Festes 2018 en la plaça Major. La programació explica també dels actes tradicionals, com el sopar de 'paiporta' o la traca que recorre els carrers del municipi de quasi 6 quilòmetres, als quals se suma l'actuació de Divina's Lyric Pop i la posterior orquestra Atzar. Enguany, a més, hi ha multitud d'activitats per als més xicotets, amb tornejos i activitats esportives de diversa índole i hi haurà un tobogan aquàtic gegant com el passat any en el subterrani de la via Augusta.

    Les celebracions culminaran el dilluns 25, dia en el qual és celebra els 33 anys de la fundació de les Alqueries. En finalitzar es tiraran 33 tronadors tradicionals i la mascletà final de festes disparada per la Pirotècnia Reyes Martí. Lorena Maure, espera que "tots els veïns tinguen unes bones festes i gaudisquen de totes els activitats i actes programats per a aquests dies, a més, des de l'Ajuntament volem agrair a tots els col·lectius que participen en l'organització d'actes, que fan possible que puguem gaudir d'aquestes festes".

    Pujar