17 de gener de 2021 17/1/21

El PP de La Vall sol·licitarà la revisió de la taxa de reciclatge en les casetes de muntanya

El PP de La Vall sol·licitarà la revisió de la taxa de reciclatge en les casetes de muntanya - (foto 1)
  • Després de quatre pujades del cost de la taxa des que governa l'esquerra, ara s'ha cobrat també a les casetes de la Vall sense avisar i sense que se'ls preste el servei de recollida de residus

El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha sol·licitat hui que es revise la taxa de reciclatge en les casetes de muntanya en la localitat. Els veïns de la Vall han vist com sense previ avís se'ls ha cobrat 80 euros en els seus comptes ban-carias.

Aquesta taxa ja es paga en tots els domicilis i, tal com ha advertit hui el porta-veu adjunt del PP, Herminio Serra, en 2017 l'esquerra ja va aprovar que es pagara també per les cotxeres i enguany que s'incloga també a les casteas de mon-taña.

Serra assenyala que “des que governa l'esquerra ja portem quatre pujades d'aquesta taxa des dels 62 euros de l'any 2015 als quasi 80 euros que s'han pagat enguany” i ha explicat que “en el cas de l'Ajuntament de la Vall no es va oposar a és-t'augmente, permetent que es cobre cada vegada més”.

El PP s'ha estat reunint amb veïns afectats de la Vall d'Uixó –un municipi amb centenars de casetes- als quals no s'ha avisat d'aquest increment, així com amb associacions de veïns “i ens han traslladat el seu enuig i la seua incomprensió pel nul servei que tenen de recollida de fems pese al rebut que se'ls ha carregat”.

Per al PP “és un abús” que es cobre aquesta taxa sense avisar i ha lamentat que l'equip de govern es negue a instal·lar més contenidors en diferents punts del terme municipal, “la qual cosa permetria una millor distribució i tractament dels resi-duos”.

Herminio Serra considera que “no pot ser que els veïns paguen per un servei que no se'ls presta” i ha anunciat que des del PP se sol·licitarà al Consorci de Residus que revisen el cobrament d'aquesta taxa i, en el cas que s'haja de mantindre, que se'ls preste un servei com a la resta de veïns.

Pujar