9 de juliol de 2020 9/7/20

PP: "La Vall registra la pitjor taxa d'atur des de 2012"

PP: "La Vall registra la pitjor taxa d'atur des de 2012" - (foto 1)
  • El regidor del PP, Herminio Serra, reivindica el vot útil al PP el pròxim 10-N per a frenar la crisi que el PSOE alimenta, generar ocupació, garantir pensions i oportunitats

La Vall d'Uixó ha registrat la pitjor taxa d'atur des de l'any 2012. “Ha sigut el pitjor octubre quant a nombre d'aturats I aquesta destrucció d'ocupació genera drames en les famílies del nostre municipi com a conseqüència d'un bloqueig econòmic que el PSOE de Pedro Sánchez alimenta”.

*Herminio Serra, regidor del PP a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, ha comparegut hui en roda de premsa per a reivindicar futur i oportunitats enfront d'un PSPV que “s'obstina a castigar-nos amb polítiques que provoquen atur i pobresa”.

A la Vall d'Uixó, “hem vist com el sector citrícola que en 2018 va viure una campanya nefasta segueix maltractat per un PSOE que s'ha negat a aplicar la clàusula de salvaguarda i ara bloqueja les ajudes de “minimis” que garantirien alé als agricultors”. A nivell autonòmic, “la pujada del dièsel afecta directament a milers de famílies que, com en el cas de la planta de Ford, s'han vist al carrer perquè el PSOE ha decidit disparar l'impost a aquest combustible”.

Per a Serra, “el PSOE ha posat fi a la recuperació econòmica que el PP va promoure. Ha acabat amb les oportunitats i el desenvolupament que els governs del PP van garantir evitant a Espanya un rescat econòmic que en mans del PSOE haguera sigut evident”. Per aquest motiu, ha considerat el regidor del PP, “aquest pròxim diumenge cal votar pel futur de la nostra localitat, d'Espanya, perquè només el Partit Popular garanteix creixement i oportunitats”.

Per aquest motiu, el regidor del PP en la Vall ha reclamat el vot útil “perquè només el PP garanteix desenvolupament enfront de crisi, inversió enfront de bloqueig, pensions enfront de pobresa. En definitiva, futur per a la Vall, per a Espanya”.

Pujar