21 d’octubre de 2020 21/10/20

PP: “La Vall es queda sense piscina en ple agost”

PP: “La Vall es queda sense piscina en ple agost” - (foto 1)

  Els veïns i turistes que acudisquen a la Vall per a pegar-se un capbussó en la piscina del paratge de San José es trobaran amb les portes tancades en ple mes d'agost. Herminio Serra, regidor del PP en el municipi, ha denunciat hui aquesta situació “incomprensible” a les portes de la piscina del paratge de Sant Josep, que no solament està tancada sinó que “presenta un got mig ple, amb aigües putrefactes, que demostren que està absolutament abandonada pels qui governen”.

  Serra considera que una instal·lació d'aquest tipus deuria a ple rendiment en temporada estival. No obstant açò, en “la Vall, no solament està tancada perquè el tripartit que governa amb el PSPV al capdavant està de vacances, sinó que a més l'alcaldessa no amaga el seu absolut desconeixement fent mofa sobre la nostra denúncia”·.

  En efecte, Tania Baños, alcaldessa socialista de la Vall d'Uixó, va posar en dubte en ple la denúncia del PP “el que ve a demostrar que Baños o està de vacances o s'ha oblidat del seu municipi ara que ha aconseguit ser diputada a Castelló”.

  Per a Serra, “els veïns de la Vall esperen que el tripartit que els governa amb el PSPV al capdavant siguen capaços de garantir-los serveis i no abandonar-los, que treballen per a obrir les portes d'instal·lacions públiques, com la piscina, i no que minven prestacions”.

  En aquest sentit, ha assenyalat el regidor del PP, “al nostre grup municipal el trobaran sempre que vulguen treballar per a millorar la nostra ciutat, per a reforçar les prestacions existents i garantir qualitat de vida als ciutadans”. Per a aconseguir-ho, “solament fa mancada esforçar-se i lluitar per la Vall, amb convicció i obstinació. Treballar per la Vall en lloc de apoltronarse en els despatxos, passejar-se per a fer-se fotos i després anar-se de vacances sense resoldre els problemes de la nostra ciutat”.

  Pujar