9 de juliol de 2020 9/7/20

El PP Vall denuncia les "retallades de Puig i Oltra en matèria d'educació"

El PP Vall denuncia les "retallades de Puig i Oltra en matèria d'educació" - (foto 1)
  • La localitat acull la visita de la diputada autonòmica Beatríz Gascó per a denunciar les retallades del Consell que han eliminat la inversió per a construir el Rosari Pérez i per a millorar altres quatre centres educatius

El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha acollit avui la visita de la diputada autonòmica, Beatriz Gascó, que al costat del regidor del PP, Herminio Serra, han fet un balanç de les retallades aplicades pel Consell de Puig i Oltra a la localitat de la Vall.

Herminio Serra ha recordat que en 2015 l'avui alcaldessa socialista Tania Baños es va marcar com a prioritat la construcció del col·legi Rosario Pérez, col·legi que van assegurar que era una prioritat per al Consell “i que porten quatre anys dient que ho construiran, retardant cada vegada la data d'inici de les obres”.

Herminio Serra ha assegurat que “no només en aquest centre, sinó que es van dedicar a anunciar millores en tots els centres de la nostra localitat i prova d'això és que en 2018 hi havia compromesos 3,5 milions per a quatre col·legis de la Vall” però a punt d'acabar 2019 “hem rebut una comunicació de la Generalitat Valenciana en la qual s'avisa de nous retards i assegura que aquests 3,5 milions cal tornar-los a posposar però a 2021”.

En concret les millores havien de destinar-se al col·legi de la Colònia Segarra, al col·legi la Moleta, el Recaredo Centelles i l'Eleuterio Pérez. “Lamentem aquestes retallades injustificades de PSOE i Compromís en la Generalitat i que afectaran els centres educatius  i, sobretot, a les famílies de la Vall i la comunitat educativa”.

La diputada autonòmica, Beatriz Gascó, ha lamentat que “la falta de gestió i de treball del Consell” està provocant que “estiguin totes les obres pendents en educació paralitzades” i “si el panorama ja era desolador, ara després de les retallades és molt pitjor”. Han retallat el 84% del proveït per a la construcció de col·legis i és amb els diners que s'han quedat, només han utilitzat un milió.

En total es queden sense construir prop de 200 centres educatius, han explicat Gascó “i algú hauria d'explicar quins centres són els afectats”. I, el pitjor, és que “diners hi ha perquè el senyor Puig està gastant 17 milions a pagar a 330 assessors i amics”.

Pujar