28 de novembre de 2020 28/11/20

Solidaritat en temps de covid

Solidaritat en temps de covid - (foto 1)
  • L'Associació contra el Càncer La Vall destinarà els diners recaptats durant aquest any a la Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló per a la investigació de tumors rars

MÉS FOTOS
Solidaritat en temps de covid - (foto 2)
Solidaritat en temps de covid - (foto 3)
Solidaritat en temps de covid - (foto 4)
Solidaritat en temps de covid - (foto 5)
Solidaritat en temps de covid - (foto 6)

La crisi sanitària actual ens ha canviat la manera de vida a tots. La màscara, el gel hidroalcohólico i la distància interpersonal són els grans aliats per a combatre el coronavirus.

Si hi ha un sector de la població que ha de cuidar-se més en aquests moments són els pacients oncològics i el seu entorn familiar. Per això, l'Associació contra el Càncer La Vall manté la seu tancada i ha cancel·lat tots els esdeveniments socials previstos per a la recaptació de fons, com la multitudinària marxa de les festes del Roser que uneix a tota la ciutat. Per a evitar riscos, enguany tampoc elaboraran el tradicional calendari solidari ni la loteria de Nadal.

No obstant això, l'Associació contra el Càncer La Vall s'ha trobat amb el suport incondicional d'empreses i comerços de la ciutat amb accions solidàries per a ajudar-los a recaptar fons que l'entitat vallera destina a la Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló, “que enguany va dirigida íntegrament per a la investigació de tumors rars”, comenta la presidenta, Noemí Calomarde.

AnMi Bijuteria Handmade ha dissenyat una polsera solidària per a recaptar fons i durant el mes d'octubre, l'associació de comerços Jo compre a la Vall iniciarà una altra acció altruista a benefici de l'Associació contra el Càncer La Vall, una entitat que té ja set anys d'història, 72 socis i multitud d'accions a la seua esquena per a recolzar a malalts i familiars.

Així mateix, l'associació vallera contra el càncer també ha aportat el seu granet d'arena donant 1.000 màscares higièniques als Serveis Socials de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó “perquè hem de retornar tot l'esforç que fan els nostres veïns cada vegada que nosaltres els demanem la seua col·laboració”, ha apuntat Noemí Calomarde. A més, l'associació ha repartit màscares entre els malalts oncològics i familiars en els primers moments de la pandèmia perquè pogueren anar a l'hospital amb més seguretat.

En l'actualitat, l'Associació contra el Càncer La Vall té a la venda bragues de coll per a l'hivern.

Pujar