4 de desembre de 2020 4/12/20

Sara Sorribes, la tennista castellonenca que ha vençut a la ex número 1 de la WTA

Sara Sorribes, la tennista castellonenca que ha vençut a la ex número 1 de la WTA - (foto 1)
  • La jove tennista s'enfrontava a un repte majúscul i el va aconseguir amb escreix posant a Espanya amb un peu en la Final de la Copa Federació

Natural de la Vall d'Uixó i amb tan sols 23 anys Sara Sorribes compta amb una àmplia trajectòria en el món del tennis ocupant el número 78 del rànquing mundial. Una carrera consolidada que aquest cap de setmana va escriure una nova pàgina d'èxits gràcies a la victòria aconseguida contra l'ex número u del món, Naomi Osaka.

“Va ser molt emocionant” confessa Sorribes en declaracions a elperiodic.com: “Sabíem que era important començar bé l'eliminatòria i intentar posar el marcador al nostre favor. Jo vaig viure un partit amb molta emoció, i intente estar concentrada en tot moment per a oblidar-me una mica del que hi havia fora i el que significava”.

I és que, el que significava no era poc: gràcies a la seua victòria Espanya es troba amb un peu en la Final de la Copa Federació, que es disputarà el mes vinent d'abril a Budapest. La tennista castellonenca ha fet possible que el camí fins llavors siga menys advers amb la seua sòlida victòria a la *exnúmero un del món davant la qual es va imposar per 6-0, 6-3.

“Estic molt contenta de com vaig jugar, vaig competir i que això li poguera donar a Carla la tranquil·litat que necessitava per a competir ella millor” afirma Sara, perquè després d'ella la seua companya també va aconseguir la victòria.

Li preguntem sobre la clau per a aconseguir aquesta victòria, i no té dubtes: “Crec que jo vaig fallar bastant poc. Ella no va jugar al seu millor nivell, però per part meua vaig intentar jugar llarg i a revés tallat que crec va ser el que més li va molestar i el que va fer que el partit es decantarà al meu favor”.

Una victòria que a més de grans notícies per a l'equip de Anabel Medina té molta faena darrere. Un pla de treball en el qual la pista, el gimnàs i les xarrades centren el dia a dia de la jove tennista qui se sent orgullosa de la seua evolució: “Veus que vas millorant i aconsegueixes tindre dies tan bonics com el del dissabte”.

Pujar