elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El passeig entre la Vall d'Uixó i Alfondeguilla ja està finalitzat

El passeig entre la Vall d'Uixó i Alfondeguilla ja està finalitzat
  • Els veïns ja poden caminar de manera segura pel passeig de quasi 3 quilòmetres que connecta totes dues localitats

MÉS FOTOS
El passeig entre la Vall d'Uixó i Alfondeguilla ja està finalitzat - (foto 2)
El passeig entre la Vall d'Uixó i Alfondeguilla ja està finalitzat - (foto 3)
El passeig entre la Vall d'Uixó i Alfondeguilla ja està finalitzat - (foto 4)
El passeig entre la Vall d'Uixó i Alfondeguilla ja està finalitzat - (foto 5)

El passeig ciclopeatonal de quasi 3 quilòmetres que uneix la Vall d'Uixó i Alfondeguilla ja està finalitzat. D'aquesta manera, les persones que volen practicar esport ja poden passejar pel carril que connecta totes dues localitats amb total seguretat.

Mancant realitzar alguns retocs, asfaltar i pintar la carretera CV-230, el passeig ciclopeatonal ja està obert íntegrament i permet caminar de manera segura entre Alfondeguilla i la Vall d'Uixó, mentre es practica esport.

Amb la finalització de les obres, es conclou un projecte que va començar l'any 2010 amb la insistència de l'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, perquè la Generalitat Valenciana construïra un passeig que connectara amb la Vall d'Uixó i dotara de seguretat a les persones que diàriament caminaven entre tots dos municipis per a practicar esport.

En 2011, amb la signatura d'un protocol entre l'administració valenciana i els ajuntaments de la Vall d'Uixó i Alfondeguilla, arrancava un projecte que s'ha realitzat en quatre fases i en el qual han col·laborat, per a la seua construcció, tres consellers d'Infraestructures, dues d'elles de la Vall d'Uixó, Isabel Bonig i María José Salvador; i els alcaldes d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, i de la Vall d'Uixó, Óscar Clavell i Tania Baños.

Aquest passeig rememora el camí que antigament usaven diàriament els veïns d'Alfondeguilla per a anar caminant a treballar a la Fàbrica Segarra. Allò que va començar sent una necessitat per als veïns d'Alfondeguilla, és avui una realitat amb un passeig ciclopeatonal que diàriament usen avui dia centenars de persones per a practicar esport.

Pujar