18 de novembre de 2019 18/11/19

El 24 de novembre es celebra la VI Junior Trail a la Vall d’Uixó

El 24 de novembre es celebra la VI Junior Trail a la Vall d’Uixó - (foto 1)
  • Podran participar les xiquetes i xiquets nascuts entre 2006 i 2013 i els beneficis es destinaran a l’associació Sonriendo con Martín

MÉS FOTOS
El 24 de novembre es celebra la VI Junior Trail a la Vall d’Uixó - (foto 2)

El proper diumenge 24 de novembre, a partir de les 10.00, tindrà lloc al Paratge de Sant Josep la VI Junior Trail, cursa exclusiva per a xiquetes i xiquets entre 6 i 13 anys organitzada pel club esportiu BCS Trail d’Uixó. El preu de l’inscripció és de 2€ i els beneficis es destinaran a l’associació solidària Sonriendo con Martín.

«La Junior Trail és una cursa que compta des del primer any amb el suport de l’ajuntament i en la que es fomenta l’esport de muntanya entre els més menuts per a que, quan siguen grans, continuen amb la pràctica de l’esport», explica la regidora d’Esports, Mar Arzo, qui convida a les xiquetes i xiquets interessats, així com als seus familiars, a participar i gaudir d’un dia complet d’esport i de muntanya.

Es comptarà amb quatre categories: mini (6 i 7 anys), que recorreran 800m; benjamí (8 i 9 anys), amb una distància d’1’2km; aleví (10 i 11 anys) amb 2’2km, i infantil (12 i 13 anys) amb 2’5km.

Héctor Cumba, vicepresident del BCS Trail d’Uixó, assenyala que la Junior Trail s’ha convertit en un referent autonòmic ja que hi participen persones de tota la província de Castelló i també de València. «Totes les xiquetes i xiquets són campions per participar. A més, en arribar a meta rebran una medalla i una bossa del corredor, i els 3 primers xiquets i les 3 primeres xiquetes de cada categoria també tindran un trofeu», destaca Cumba.

Des del BCS Trail d’Uixó, agraeixen a l'Ajuntament i al Paratge de Sant Josep per “la seua ajuda i implicació en l'esdeveniment, així com a tots els patrocinadors i col.laboradors per fer possible la IV edició de la cursa”.

Les inscripcions es poden fer en Miró Café i en Esport Natura, o bé online a través de la pàgina web del club www.bcstrailduixo.com.

ocultar
El 24 de novembre es celebra la VI Junior Trail a la Vall d’Uixó
Pujar