elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP lamenta l'augment de l'atur en La Vall fins a les 2.500 persones

El PP lamenta l'augment de l'atur en La Vall fins a les 2.500 persones
  • Els populars adverteixen que la localitat encadena cinc mesos de pujades de l'atur al que cal sumar als veïns que estan en situació de ERTE

El Partit Popular de la Vall d’Uixo ha realitzat hui una roda de premsa per a fer un balanç de la situació del mercat laboral en la localitat. La regidora del PP, Marga Marco, ha explicat que “en La Vall portem ja cinc mesos encadenant pujades de la desocupació en la nostra localitat”.

En total hi ha 2.500 aturats a la Vall d'Uixó i “lluny de millorar la situació, cada mes veiem que és pitjor i que les xifres empitjoren”. La regidora ha assenyalat que “en l'últim mes hi ha se sumen 30 famílies més en situació de desocupació”.

Una situació que “suposa un dur drama per a 30 famílies de la localitat”, ha lamentat Marga Marco, qui ha assenyalat, a més, que “si analitzem aquestes xifres veiem que el 60% dels aturats són dones i que el sector que més creix és el de persones de més de 44 anys, així com els aturats de llarga duració”.

Per a la popular “aquestes xifres van en augment i a aquests 2.500 valleros en atur cal sumar els que estan en situació de ERTE”. Marga Marco ha manifestat que “darrere de cara aturat hi ha un drama familiar, un projecte de vida truncat i, per desgràcia, sempre que governa el PSOE, es destrueix ocupació i no s'aporten solucions”.

Per aquest motiu l'edil haja demanat que “el govern de Tania Baños aporte les mesures necessàries per a pal·liar aquesta situació de tantes persones de la Vall amb problemes econòmics”.

Pujar