elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reconeix que algunes càmeres de videovigilància no estan funcionant

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reconeix que algunes càmeres de videovigilància no estan funcionant
  • Algunes no estan en funcionament per motius d'enllaç i redimensió del senyal, unes altres tenen fins als cables tallats

El barri de San José de la Vall d'Uixó ha patit en els últims deu dies diversos robatoris en habitatges, fins i tot en alguns casos els lladres han entrat a les cases quan els seus propietaris es trobaven dormint en el seu interior. El que ha obligat els veïns a organitzar patrulles nocturnes per a cuidar de les seues cases, com els ha comptat aquesta setmana elperiodic.com.

Sindicats policials i l'oposició ha elevat la veu d'alarma davant una situació que preocupa els veïns. Fins i tot l'Ajuntament d'Alfondeguilla, localitat veïna, ha emés un bàndol per a advertir a la població de l'última onada de robatoris en aquest barri més pròxim a la localitat perquè estiguen previnguts.

Segons ha pogut saber elperiodic.com, algunes càmeres de videovigilància no estan en funcionament.

Cal assenyalar que amb les càmeres de videovigilància que es van instal·lar en les entrades i eixides de la ciutat es buscava fer un efecte gàbia perquè tot cotxe que entre i isca de la ciutat quede gravat, permetent tindre un control de les matrícules que seria fonamental en el cas de robatoris.

Des d'aquest mitjà ens hem posat en contacte amb l'Ajuntament de la Vall d'Uixó qui ha confirmat que “una mínima part de totes no estan en funcionament” i afigen que es deu a “motius d'enllaç i redimensió del senyal ja s'estan arreglant i en un màxim de dues setmanes estaran en funcionament”.

Per motius de seguretat, des del consistori no han indicat quines càmeres de videovigilància no funcionen, però hi ha fins a càmeres que tenen el cable tallat, per la qual cosa es pressuposa que no han d'estar gravant.

Així mateix, indiquen que les cambres que no funcionen sempre van donar problemes des que es van instal·lar en 2012.

Pujar