elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació de la Fira del Llibre 2022

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació de la Fira del Llibre 2022
  • La fira se celebrarà els dies 30 d'abril i 1 de maig en la Plaça del Parc i l'Avinguda Espanya i comptarà amb estands de llibreries i editorials locals i diverses actuacions musicals

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació de la Fira del Llibre 2022 - (foto 2)
L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació de la Fira del Llibre 2022 - (foto 3)
L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació de la Fira del Llibre 2022 - (foto 4)
L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació de la Fira del Llibre 2022 - (foto 5)

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha donat a conéixer la programació de la setena edició de la Fira del Llibre. Del 30 d'abril a l'1 de maig els voltants de la Plaça del Parc comptaran amb diversos estands de llibreries, editorials i associacions, a més de presentacions de llibres i actuacions musicals, “reprenent la normalitat en aquesta edició i tornant a l'aire lliure per a gaudir de totes les activitats culturals”, ha explicat María Cruces, regidora de Cultura.

En el pregó de la fira, a càrrec de Vicent Garcés, professor de valencià de l'IES Botànic Cavanilles, s'ha donat a conéixer la programació cultural per a tots dos dies i també ha actuat el grup Acontratemps. La inauguració de la fira serà el 30 d'abril a les 10.30 a càrrec de les bandes juvenils de la Schola Cantorum i el CIAC. Seguidament començaran les presentacions i signatures de llibres, els tallers culturals i tancarà la programació d'aqueix dia l'actuació musical de Generació Z a les 20.30. El segon dia continuaran les activitats entorn a la lectura, acabant amb l'actuació del grup local Bricks The Yet a les 19.00.

La temàtica d'enguany gira entorn a la lectura en valencià i els tallers van dirigits tant a xicotets com a majors, a més durant tot el cap de setmana es comptarà amb una zona de food truck, completant així la programació cultural. Per a finalitzar, tal com ha pronunciat Garcés en el pregó, “hi ha un llibre per a cadascun de nosaltres, des del qual poder viatjar a qualsevol lloc que imaginem”, animant a totes i tots a llegir i participar en aquesta Fira del Llibre 2022.

Pujar