26 de novembre de 2020 26/11/20

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el III Concert Extraordinari Ens trobem a la Vall

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el III Concert Extraordinari Ens trobem a la Vall - (foto 1)
  • L’acte tindrà lloc el dissabte 28 de desembre a les 20.00 hores a l’Església Mare de Déu de l’Assumpció i l’entrada és gratuïta, encara que l’aforament és limitat

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el III Concert Extraordinari Ens trobem a la Vall - (foto 2)

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i Joventuts Musicals presenten la tercera edició del Concert Extraordinari Ens trobem a la Vall, que es celebrarà el dissabte 28 de desembre a les 20.00 hores en l’Església Mare de Déu de l’Assumpció. L’entrada és totalment gratuïta encara que l’aforament és limitat. Aquest any el concert estarà format per un quartet de piano, oboé, trompa i veu.

«Aquest concert és un regal que ens fan els nostres músics quan s’acosten les festes de Nadal i sempre l’esperem amb molt deler», destaca la regidora de Cultura, Maria Cruces, qui recomana a les persones interessades a acudir al concert que vagen en temps per a agafar lloc, ja que «sempre té molt d’èxit i l’església s’ompli ràpidament»

«Aquest concert suposa un retrobament i un reconeixement del poble als seus músics, que durant la resta de l’any estan treballant o estudiant fora de la localitat», explica Miquel Marín, president de Joventuts Musicals, qui assegura que Ens trobem a la Vall s’ha consolidat com un referent en el panorama musical del nostre municipi. Marín ha agraït als músics per la seua dedicació i esforç a l’hora de fer realitat aquest concert, ja que des de la distància, «és molt complicat adaptar una sèrie d’obres per a instruments que habituament no toquen en conjunt».

Pel que fa als aspectes tècnics, al piano estarà Núria Tena, professora de piano al Conservatori Francesc Penyarroja i directora musical d’aquest; a l’oboé estarà Servando Zarzoso, oboé titular al Conservatori Mestre Tàrrega de Castelló; la trompa estarà protagonitzada per Manuel Moya, trompa greu de l’Orquestra Simfònica de Galícia i, per últim, a la veu estarà la soprano Maria Isabel Segarra, membre del Cor Òpera Estatal de Viena. A més, Juan de la Rubia serà el director musical del concert.

La regidora de Cultura ha agraït tant a Joventuts Musicals com als mateixos músics pel seu treball excepcional. A més, ha recordat que, durant el Nadal, es realitzen nombroses activitats musicals i culturals gratuïtes dirigides a tota classe de públic.

Pujar