23 de novembre de 2020 23/11/20

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri el termini perquè les entitats socials sol·liciten subvencions municipals

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri el termini perquè les entitats socials sol·liciten subvencions municipals - (foto 1)
  • Les organitzacions compten fins al 14 d'agost per presentar-se i poden trobar les bases a la web de l'Ajuntament

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó, i en concret l'àrea d'Inclusió Social, ha obert el termini perquè les entitats socials, entitats de persones jubilades i pensionistes, de participació ciutadana i entitats de dones sol·liciten subvencions municipals. Les organitzacions compten fins al 14 d'agost per fer les sol·licituds pertinents i poden trobar les bases a la web de l'Ajuntament, www.lavallduixo.es.

"La situació excepcional d'enguany fa més important, si cap, oferir a les entitats socials aquestes subvencions perquè cobrisquen les seues despeses", assenyala la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui afegeix que s'ha notificat a totes aquelles organitzacions que han demanat subvencions els anys anteriors, però anima "a qualsevol entitat que tinga un projecte a presentar la seua sol·licitud".

Les quantitats designades són: 14.000 € per a associacions i entitats socials; 7.000 € per a associacions de persones jubilades i pensionistes; 1.500 € per a associacions de dones i 7.000 € per a associacions de participació ciutadana.

Pel que fa als criteris que es valoren, alguns d'ells són: l'execució d'accions innovadores, l'experiència prèvia de l'entitat, l'impuls de la cohesió social, el foment de la igualtat, la prevenció de l'assetjament escolar, la lluita contra la pobresa i l'exclusió social, entre altres pautes que es poden trobar a la pàgina www.lavallduixo.es.

Pujar