elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un jove de la Vall d'Uixó aconsegueix l'èxit internacional en arts marcials

Un jove de la Vall d'Uixó aconsegueix l'èxit internacional en arts marcials
  • Antoni Martí Segarra ha aconseguit enguany el tercer campionat d'Espanya i abans de la pandèmia va ser tercer en el mundial

Amb tan sols 22 anys, Antoni Martí Segarra ha aconseguit fer-se un buit en les arts marcials a nivell internacional. Aquest esportista de la Vall d'Uixó que es va aficionar a aquesta modalitat esportiva als 15 anys entrena diàriament en el gimnàs Shotokan de la seua ciutat natal. 

Només dos anys després de començar a entrenar i preparar-se va debutar en una competició d'arts marcials mixtes (MMA) i va aconseguir el segon lloc en el campionat d'Espanya. En 2018, 2019 i 2021 ha aconseguit el primer lloc en el campionat espanyol.

En 2019 també va participar en l'europeu aconseguint el segon lloc i aqueix mateix any va aconseguir el tercer lloc en mundial. Enguany ha quedat en segona posició en l'Open World de Praga després de perdre contra Ucraïna.

Antoni Martí Segarra competeix tant en MMA com en combat sambo, una altra modalitat en la qual segons explica si que hi ha ajuda econòmica per part de l'Estat, alguna cosa que troba a faltar en altres competicions on es fa difícil, sense aportació, poder participar en els campionats “perquè t'ho has de costejar tot”.

Per això, aquest jove esportista de la Vall d'Uixó fa una crida perquè s'ajude econòmicament a aquestes modalitats perquè “és un esport que està en auge” i “tant de bo els que venen darrere puguen trobar una ajuda que els permeta participar en les competicions”.

Aquest jove compagina els seus entrenaments amb els estudis d'oposició per a ser Policia Local i el seu treball com a interí en un ajuntament castellonenc com a policia. A més, és un dels esportistes que forma part de la selecció espanyola.

 

Pujar