elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Isabel Bonig reapareix per a fer costat al candidat del PP a la seua ciutat

Isabel Bonig reapareix per a fer costat al candidat del PP a la seua ciutat
  • Herminio Serra agraeix la presència de Bonig “perquè és un referent en la nostra localitat”

  • Reivindica “la concentració del vot útil en el PP” i defensa el futur que només el PP reclama. “Ha arribat el moment de deixar de perdre per a començar a guanyar”

La Vall d'Uixó ha ajudat a pujar hui al Palau de Vivel a Herminio Serra, candidat del PP a l'alcaldia, com el “futur alcalde d'aquest magnífic municipi”. Així ho ha presentat Isabel Bonig, la primera alcaldessa que va tindre la Vall i que ho va ser durant huit anys amb sengles majories absolutes.

“És una sort estar en la Vall i fer-ho per a compartir amb els meus veïns la il·lusió per un projecte entusiasta i decidit que convertirà aquest diumenge a Herminio Serra com l'alcalde de tots els valleros”. La dama de ferro de la Vall d'Uixó ha decidit tornar a l'arena política “per a compartir aquest projecte que tant m'apassiona i que és la Vall”. “I perquè vull a la Vall, sé que no podria tindre millor alcalde que a Herminio Serra”.

Un candidat motivat que ha compartit abraçades amb Isabel Bonig en un acte abarrotat de ciutadans que comparteixen “aquestes ganes de canvi que portaran a la Vall d'Uixó a guanyar aquest diumenge”. “Perquè només el PP garanteix el vot útil, el que concentra els suports en un projecte sòlid i de futur, el que ha portat a aquesta localitat la major transformació viscuda de la mà d'Isabel Bonig”.

I de la seua mà, i abrigallat per una candidatura preparada, Serra ha presentat un projecte realista que “sembra futur amb propostes que recuperen les oportunitats, que garantisquen la reindustrialització, aposten pel comerç i l'agricultura i treballen per a construir una ciutat on viure”. I per a aconseguir-ho, “hem de convertir-nos en líders i referents, exigint recursos i no deixant perdre trens, reclamant recursos vitals com el mamògraf i treballant pel benestar dels veïns”.

“Ho farem possible, perquè per això som ací, per a ser útils als nostres veïns i per a transformar aqueixes bones vibracions i aqueix torrent d'il·lusió que ens contagia hui en el vot que el diumenge done la benvinguda a tan bo com mereix la Vall. Ho aconseguirem, entre tots”, ha declarat Serra.

Pujar