elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Isabel Bonig, afiliada d'Honor del Partit Popular de la Vall d'Uixó: "Ací està la meua gent"

Isabel Bonig, afiliada d'Honor del Partit Popular de la Vall d'Uixó: "Ací està la meua gent"
  • Els populars han aprofitat un esmorzar amb els seus militants i simpatitzants per a reconéixer la labor de la qual va ser Alcaldessa del municipi

El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha tornat a celebrar aquest matí, després de l'aturada per la pandèmia, un dels seus tradicionals esmorzars populars amb un centenar de militants i afiliats.

El President local, Óscar Clavell, ha agraït la presència de tots i ha manifestat el bon acolliment de la volta d'aquestes trobades “perquè ací fem partit i fem família”. Clavell ha assenyalat que “el PP de la Vall ve del congrés local, celebrat fa unes setmanes, amb les piles carregades i amb tota energia per a continuar reivindicant les necessitats dels veïns de la Vall, tant a l'Ajuntament, o com en el meu cas el de tots els castellonencs des del Congrés dels Diputats”.

El popular ha assenyalat que tan sols queden díhuit mesos per a les pròximes eleccions municipals i que “ja estem amb la maquinària encesa i l'objectiu posat al maig de 2023”.

A més, el Partit Popular de la Vall d'Uixó ha volgut reconéixer la labor d'Isabel Bonig, qui va ser Alcaldessa del municipi entre 2007 i 2011, i que ara es troba fora de la primera línia política, nomenant-la Afiliada d'Honor 2021. Una figura que ha implantat l'agrupació local com a novetat per a posar en valor cada any la figura d'una persona per la seua trajectòria en el PP.

Per part seua, Isabel Bonig ha agraït a tots el detall i ha posat en valor el mateix “perquè ací va començar tot, i ací està la meua gent”. Bonig ha assenyalat que va tindre “un dels honors més grans que pot tindre un polític com és ser alcaldessa de la meua ciutat, i que em va ensenyar valors com la humilitat, la proximitat i l'empatia política”.

Finalment, Bonig ha afirmat que malgrat no estar en política activa segueix i continuarà treballant sempre perquè el Partit Popular torne a governar totes les institucions. Perquè “el nostre partit, és un partit de gestió, de govern, de progrés i ací estan les proves i els resultats”.

Pujar