elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Fòrum Connecta Labora reuneix a 700 demandants d'ocupació a la Vall d'Uixó

El Fòrum Connecta Labora reuneix a 700 demandants d'ocupació a la Vall d'Uixó
  • Els assistents al fòrum, organitzat per LABORA en col·laboració amb el Pacte per l'Ocupació de la Plana Baixa, han pogut realitzar entrevistes amb empreses

MÉS FOTOS
El Fòrum Connecta Labora reuneix a 700 demandants d'ocupació a la Vall d'Uixó - (foto 2)
El Fòrum Connecta Labora reuneix a 700 demandants d'ocupació a la Vall d'Uixó - (foto 3)

El Fòrum Connecta Labora celebrat a la Vall d'Uixó ha reunit a 700 demandants d'ocupació, que han acudit al llarg de la jornada a l'Auditori Vicente Peñarroja del municipi amb la finalitat de trobar oportunitats laborals que els obrin les portes del mercat de treball.

Els assistents a aquest fòrum d'ocupació, organitzat per LABORA en col·laboració amb el Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa, han participat en diferents tallers i taules rodones orientades a la motivació, la millora de les habilitats professionals i l'elaboració del currículum. Així mateix, també han tingut a la seua disposició una zona d'entrevistes, espai en el qual han pogut conèixer l’oferta de 16 empreses que busquen personal a la província.

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, i l'alcaldessa de la Vall d'Uixó i presidenta del Pacte per l'Ocupació de la Plana Baixa, Tania Baños, han estat els encarregats d'inaugurar aquest esdeveniment i han coincidit a animar als assistents a aprofitar la jornada.

Aquesta segona edició del Fòrum Connecta Labora ha atret a persones de diferents edats i perfils procedents de la província de Castelló, així com a les empreses de la zona emmarcada en el Pacte per l’Ocupació de la Plana Baixa. Els pròxims esdeveniments, que també compleixen la funció d'apropar els serveis públics per a l'ocupació, tindran lloc a Xàtiva, Ibi i Requena i continuaran celebrant-se en els primers mesos de 2020.

Pujar