27 de novembre de 2020 27/11/20

La Diputación organitza 20 accions formatives per a aturats i emprenedors

La Diputación organitza 20 accions formatives per a aturats i emprenedors - (foto 1)

  El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha visitat avui la Vall d'Uixó, al costat dels regidors del Partit Popular, Óscar Clavell, Gema Domínguez i Yolanda González, per a conèixer de primera mà a les persones que gràcies a la Diputació de Castelló han trobat una ocupació a través de l'estratègia provincial d'ocupació i ajuda a emprenedors.

  Aguilella ha assegurat que l'objectiu de la Diputació de Castelló és que la gent que cerca treball o els emprenedors puguen fer-ho de forma eficaç, per a garantir l'èxit de les empreses. "Des de la Diputació de Castelló liderem una estratègia d'ocupació provincial perquè la recuperació a Castelló siga més veloç que en la resta d'Espanya", ha assegurat.

  La Diputació de Castelló està duent a terme 45 programes en la província amb una inversió de 4,5 milions d'euros. "En el cas de la Vall d'Uixó, entre 2017 i 2018 hem fet 20 accions formatives per a la gent que cerca una ocupació i per a emprenedors" i la previsió, segons Aguilella, és posar en funcionament 6 accions més en la Vall d'Uixó abans de finalitzar enguany.

  Per a Salvador Aguilella, "des del govern provincial estem fent especial recalcament en la Vall d'Uixó perquè és una ciutat important dins de la província i perquè, lamentablement, l'atur supera en termes percentuals a la mitjana de Castelló". "Estem fent un esforç especial perquè els vallers tinguen més oportunitats".

  Un exemple de l'èxit d'aquests programes que està realitzant la Diputació és el curs d'electromecànics, amb formació i pràctiques en empreses. "De tots els que van finalitzar la formació, a la setmana següent d'acabar les pràctiques, tots menys un s'havien quedat en les empreses a treballar".

  Pujar