elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Clavell revalida la seua presidència en el PP reivindicant “futur per a la Vall”

Clavell revalida la seua presidència en el PP reivindicant “futur per a la Vall”
  • “Hui els veïns ens demanen que els fem la vida més fàcil, enfront d'una esquerra feudalista que desmantella la sanitat, converteix la llum en privilegi i amenaça amb impostos”

El Partit Popular de la Vall ha atorgat per aclamació la seua plena confiança a Óscar Clavell per a continuar la seua labor com a president de l'agrupació local. Ho ha fet en un acte celebrat ahir tard en la seu local del partit que ha comptat amb la presència de la presidenta provincial del PP, Marta Barrachina, i un abarrotat nombre de militants i simpatitzants del PP, tant local com provincial.

"És un honor tindre la confiança de tots vosaltres per a liderar aquest projecte que ens apassiona. Perquè creiem en la Vall i creiem en el projecte del Partit Popular com el garant de les llibertats, els drets i la felicitat dels nostres veïns".

“Perquè això és”, tal com ha assenyalat Clavell, "la qual cosa hui precisament està en joc. Ser feliços amb la garantia d'un govern local, provincial, autonòmic i estatal que siga capaç de garantir els recursos que mereixen els nostres veïns en lloc de desmantellar-los i privar a les nostres famílies d'allò per què cada dia lluiten".

Des del PP, "creiem que la Vall té molt futur i oportunitats enfront d'una gestió feudal dels nostres recursos. Perquè hui el PSOE exerceix la usura amb un anunci de pujada d'impostos que supera els 4.000 milions d'euros. Hui el PSOE ha convertit la llum en un producte de luxe. I és hui, aqueix mateix PSOE, el que desmantella la sanitat, ens sotmet a llistes d'espera quirúrgiques insostenibles i ens priva dels metges que acomiada en plena pandèmia".

"I jo vull per a la Vall el benestar que mereixen les nostres famílies. Les que busquen treball per a poder garantir l'educació dels seus fills, gaudir de recursos bàsics que l'estat de benestar ha deixat de garantir en mans del PSOE".

I per a aconseguir-ho, Óscar Clavell compte en el seu equip "amb els millors, amb els meus veïns, més units que mai" i abrigallats per Herminio Serra, com a secretari general, i Marga Marco, com a sotssecretària general.

"Estem il·lusionats, decidits a fer un tomb a aquestes polítiques que tant de mal ens fan. I a fer-ho amb la il·lusió de veure prosperar la nostra ciutat. Des de la llibertat i el respecte enfront de la intromissió i el sectarisme. Convençuts que tot el millor està per arribar, lluitarem per això perquè creiem fermament a la Vall d'Uixó".

Pujar