29 de setembre de 2020 29/9/20

"Ciudadanos aconsegueix millorar la seguretat de la CV-230"

"Ciudadanos aconsegueix millorar la seguretat de la CV-230" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  "Ciudadanos aconsegueix millorar la seguretat de la CV-230" - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de La Vall d'Uixó, Manuel Hernández, ha celebrat que "Cs haja aconseguit, a través d'una moció plenària, millorar la seguretat en la CV-230 on el tram de 260 metres entre la pista d'atletisme i les cases ecològiques és bastant perillós a causa de la seua falta d'il·luminació i urbanització". "Es tracta d'un tram bastant concorregut perquè és una porta d'entrada al municipi i que a més se sol utilitzar també per a practicar esport pel que esperem la ràpida actuació de la Conselleria de Territori i Obres Públiques", ha assenyalat Hernández.

  D'altra banda, el portaveu ha lamentat que "el tripartit rebutjarà per segona vegada ampliar l'horari de la piscina municipal que permetria compaginar la vida laboral i familiar amb una vida saludable". "En Cs lamentem que l'equip de Govern passe d'afirmar que està treballant en açò, a dir que li falta pressupost i, dos anys després. seguisquen sent els mateixos horaris", ha explicat l'edil.

  Finalment, el regidor ha recriminat al tripartit que "el seu sectarisme haja impedit que la proposta de Cs per a dur a terme la formació per als xiquets i xiquetes de maniobres de Reanimació Cardio Pulmonar bàsica com si està ocorrent en municipis del nostre entorn".

  Pujar