2 de desembre de 2020 2/12/20

Carolina Castelló demana respecte per a la caça

Carolina Castelló demana respecte per a la caça - (foto 1)

  Carolina Castelló, candidata pel Partit Popular a l'alcaldia de la Vall d’Uixó, ha demanat respecte per a la caça i “el suport incondicional i absolut de totes les forces polítiques cap a un sector que forma part del costum de molts valer-vos”.

  L'alcaldable del Partit Popular ha mantingut diverses reunions amb entitats i representants de la caça de la Vall d’Uixó que “coincideixen en el sentit comú, demanen respecte i que els polítics deixen fer una activitat que s'ha desenvolupat de generació en generació".

  Així doncs, Carolina Castelló ha posat en valor l'activitat cinegética, “des del Partit Popular ens vam mostrar a favor de la caça i d'aquest col·lectiu, al contrari que altres partits que estan en una contínua picabaralla amb els caçadors”.

  “Recolzem nostres costums, tradicions i identitat perquè formen part del nostre patrimoni i recorregut cultural”, ha assegurat l'alcaldable, que ha lamentat que “altres partits en lloc de donar facilitats, es dediquen a posar traves, impediments i pedres en el camí perquè puguen exercir la seua labor i prohiben perquè sí, pel decret del perquè sí".

  Per a Carolina Castelló, “la caça ajuda al teixit social i econòmic de la Vall, també a l'ecosistema encara que sembla ser que aquests factors no li importen a la ministra de Transició Ecològica”. Per açò, “li anime al fet que isca del seu despatx, visite la Vall i comprovarà de primera mà el que significa la caça, i també el bou, per a la Vall”.

  Pujar