1 de desembre de 2020 1/12/20

Barrachina reivindica el poder de les bases en la Vall

Barrachina reivindica el poder de les bases en la Vall - (foto 1)
  • El president del PPCS celebra un esmorzar amb afiliats i reclama serveis i oportunitats enfront d'un PSOE que alimenta l'atur i asfixia als pobles a base d'impagaments

El president del PPCS a Castelló, Miguel Barrachina, ha reivindicat el poder de les bases en un esmorzar amb afiliats celebrat hui a la Vall d'Uixó. El dirigent ha reclamat serveis i oportunitats per a una població que ha registrat un increment de l'atur en els últims mesos alimentat per un PSOE que asfíxia al municipi a base d'impagaments.

“El major càstig és el que exerceix un president del Govern, Pedro Sánchez, que s'apropia de les transferències de l'IVA per a pagar-li la nòmina al Govern més car de la democràcia. És el que imposa Ximo Puig, president del Consell, bloquejant inversions i castigant a la Vall amb impagaments que generen deute. És el que provoca l'alcaldessa de la Vall, Tania Baños, quan es nega a prestar un servei com el de la infermeria escolar, que a Segorbe, com en altres localitats com Benicàssim o Onda, es presta amb excel·lents resultats entre l'alumnat”, ha declarat.

Barrachina ha posat en valor “les idees que garanteixen prosperitat i desenvolupament”. “Els militants sou protagonistes d'aquest projecte que reivindica futur i creixement, amb una aposta ferma a la citricultura, amb una defensa de les tradicions i amb protecció cap a la sanitat que el PSPV s'ha obstinat a desmantellar per a poder pagar als 116 assessors de Ximo Puig”.

 

Pujar