Castellano

La Lanzadera de Juan Roig selecciona 70 startups marcades per la tecnologia i la sostenibilitat

La Lanzadera de Juan Roig selecciona 70 startups marcades per la tecnologia i la sostenibilitat
  • Les candidates aporten innovació i solucions digitals en sectors com la salut, la moda, la logística, la cosmètica o l'alimentació

MÉS FOTOS
La Lanzadera de Juan Roig selecciona 70 startups marcades per la tecnologia i la sostenibilitat - (foto 2)
La Lanzadera de Juan Roig selecciona 70 startups marcades per la tecnologia i la sostenibilitat - (foto 3)

Llançadora, l'acceleradora d'empreses impulsada per Juan Roig, ha seleccionat per a la convocatòria de maig a 70 startups. Les empreses desenvolupen solucions innovadores en sectors com la salut, la moda, la logística, la cosmètica, les criptomonedas, l'alimentació, l'hostaleria o l'educació, entre altres.

Sumant les noves empreses, elegides entre 1.000 candidates, són entorn de 300 les startups instal·lades en Marina d'Empreses. Des de la seua fundació, Llançadora ja ha impulsat a més de 700 startups, generant més de 4.000 llocs de treball directes i més de 175 milions d'euros d'inversió.

“Estem observant molta innovació tecnològica en sectors tradicionals, així com un major compromís mediambiental. Hem seleccionat a un centenar d'empreses, però ha sigut costosa l'elecció donada la gran qualitat de les més de 1.000 candidatures rebudes”, assegura Javier Jiménez, director general de Llançadora.

Seleccionades per fases
Les startups seleccionades es distribueixen en les diferents fases que ofereix Llançadora segons el seu grau de maduresa. En la fase Scale Up, dirigida a startups que han crescut molt i que tenen un model de negoci provat i rendible, han entrat 6 empreses.

Per part seua, per a la fase Growth, que té l'objectiu de fer créixer a empreses que han consolidat el seu model de negoci, s'han seleccionat 12 empreses; per a la fase Traction, d'incubació, entren 30 noves startups; i per a la fase Start, dirigida a persones emprenedores que no han desenvolupat completament el seu projecte, acull a 23 equips.

Les empreses seleccionades per a participar en el programa Llançadora podran rebre des d'ajudes de 1.000 euros fins a finançament per valor de 500.000 euros, depenent de les necessitats concretes de cadascuna.

Finalment, tres de les empreses seleccionades en aquesta convocatòria participaran en acords Corporate. Tots els emprenedors que participen en el programa Llançadora poden optar a col·laborar amb una gran corporació a través d'aquests acords, independentment de la fase en la qual estiguen inclosos.

Llistat de les empreses seleccionades
Fase Scale Up
Amperand contribueix al desenvolupament de noves solucions de mobilitat sostenible actuant com a catalitzador i proveïdor d'infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics en més de 10 països.

Brava Fabrics és una marca de moda sostenible que dissenya i ven a través de botigues físiques i de la seua ecommerce. Ofereix productes de moda ètica per a home i dona.

Hundred és una cadena d'hamburgueseries. Enfornen el pa cada matí i piquen la carn diàriament per a oferir les millors hamburgueses al millor preu.

Goin és una plataforma que ofereix a l'usuari la possibilitat d'obtenir els objectius financers marcats d'una manera ràpida, àgil i sense preocupacions.

Prontopiso és una plataforma digital per a agents immobiliaris que els permet digitalitzar les operacions i centrar-se en atendre els venedors i compradors.

Synerise ajuda a les empreses, a través de la intel·ligència artificial, a convertir-se en negocis data-driven en integrar les dades de clients i les seues interaccions en diferents canals.

Fase Growth
Criptan permet als seus usuaris, a través de l'ecosistema cripto, comprar i vendre, enviar i rebre, criptomonedas de forma molt senzilla, quan i on vulguen, i ser amos reals dels seus diners.

Genetracer Biotech és una startup de biotecnologia especialitzada en la detecció precoç de càncer i la medicina personalitzada de precisió, mitjançant intel·ligència artificial i genòmica.

GuestPro és una empresa de serveis de digitalització per al sector turístic, que acosta als hostes a l'hotel des que comença la seua cerca d'allotjament, fins que fan el check out.

Hosteltáctil és el programari TPV per a controlar el negoci d'hostaleria d'una forma àgil i senzilla.

HR Bot Factory acosta la innovació tecnològica a la gestió de persones, dissenyant assistents virtuals per a digitalitzar processos com el reclutament o la comunicació amb els empleats.

Katoo ofereix eines digitals per a facilitar la relació entre restaurants i els seus proveïdors.

Minimalism és un ecommerce de productes de moda bàsics i sostenibles. Amb preus assequibles i fabricats a Portugal i Espanya, els seus productes no tenen logos ni marques.

Miss Tipsi és un programari que ajuda els hostalers a traure major rendibilitat del seu negoci. Aquest sistema de gestió integral per a hostaleria es basa en un model SaaS.

Shopery ajuda a les marques i corporacions a crear i escalar marketplaces sobre la base de la seua pròpia tecnologia SaaS.

Syra Coffee democratitza el cafè d'especialitat, tant a través de les seues botigues pròpies com del canal online. Controla tot el procés: des de la seua selecció i torrat, fins a la seua venda.

Tugesto és una assessoria online per a empreses i autònoms que ofereix els serveis d'un equip format per advocats, assessors, financers, informàtics i professionals de la comunicació.

Valy Cosmetics ajuda a les persones a sentir-se bé amb si mateixes a través de productes de cosmètica que compten amb les innovacions més disruptivas.

Traction
AcceXible és una plataforma per a la detecció i seguiment de malalties a través de l'anàlisi de la parla. Detecten amb una precisió del 93% si una persona pateix deterioració cognitiva.

Bildia és una xarxa comercial de construcció que connecta l'oferta i la demanda de productes i serveis per a l'edificació en projectes reals i actius, sense intermediaris.

Blue Bamboo és una plataforma global i inclusiva de classes de ioga i entrenament online on es posiciona el ioga en el territori de la vida equilibrada.

CineLenses és la base de dades de lents de cinema més gran del món, compta amb un fòrum per als seus usuaris.

Cleverpy Machine Learning desenvolupa solucions basades en intel·ligència artificial destinades a millorar l'ús i les capacitats d'actius industrials i urbans.

Clicksurance distribueix de manera online productes d'assegurances digitals que siguen pràctics, atractius i 100% concordes a les necessitats actuals de particulars, autònoms i pimes.

Columat ofereix un servei de recollida de la compra mitjançant taquilles intel·ligents, amb i sense temperatura, que optimitza la logística i redueix l'impacte ambiental, amb disponibilitat 24/7.

Conca Organics és una botiga ecològica que ofereix alimentació vegana i baixa en carboni amb l'objectiu de provocar canvis mitjançant aliments saborosos, saludables i sostenibles.

CryptoTechFin ofereix tecnologia d'inversió automàtica en criptomonedas, de manera fiable, directament a les mans dels inversors minoristes.

Deep Detection ha desenvolupat una cambra de raigs X multiespectral per a la indústria alimentària, capaç de detectar plàstic en menjar. Participarà en el Corporate de Mercadona.

Delitbee és un marketplace que ofereix als usuaris de food delivery la manera de trobar ràpidament quina és la millor opció per a fer la seua comanda a domicili.

DeVallet aporta solucions innovadores al sector de la dansa mantenint la seua essència tradicional. Per a això, combina l'artesania amb avanços tecnològics com ara la impressió 3D.

Feelit comercialitza veles, cremes de mans i sabons aromàtics, evocadors de records. Utilitza ingredients naturals i vegans; i realitza una producció sostenible amb proveïdors espanyols.

FOB Technologies modernitza el sector logístic amb la implementació digital de nous processos que faciliten la gestió a tots els nivells abaratint costos i reduint temps.

Genotipia és un portal de parla hispana centrat en l'actualitat, formació i serveis sobre genètica metgessa i genòmica, que ha llançat la primera revista científica en aquest àmbit.

Haddock amb la seua app digitalitza i millora les operacions en el sector de la restauració, optimitzant processos, reduint costos, estalviant temps i automatitzant tasques.

Hamelyn millora l'experiència de vendre llibres entre particulars. Ofereix un preu de compra pels llibres a la venda, els arrepleguen gratis i en 24 hores es realitza l'ingrés en el compte del venedor.

Hoop Carpool ofereix una solució de carpooling per als desplaçaments diaris a les ciutats i les seues perifèries. La seua app connecta a conductors i passatgers. Participarà en el Corporate de Mercadona.

Hotelbreak és un marketplace on els hotels ofereixen a locals i turistes experiències de dia amb accés a les seues instal·lacions i serveis sense reserva d'habitació.

Iakan optimitza l'èxit dels tractaments de càncer. Ajuda a la presa de decisions clíniques per a seleccionar el tractament idoni per a un pacient amb càncer mitjançant machine learning.

Let's Coder ofereix formació en programació i data via streaming dirigit tant a B2C com al mercat B2B, oferint en cada cas diferents serveis.

LUX Tennis ofereix serveis exclusius de tennis, tant per a entrenaments privats, com per a jugar i compartir opinions amb estreles de tennis ATP a través del servei E-Meet A Star.

Mamua Kitchen crea un espai gastronòmic virtual del qual naixen diferents marques o restaurants enfocats al delivery de qualitat. Cadascuna s'inspira en un producte recognoscible i versàtil.

Nantek es dedica a la transformació del residu plàstic per a convertir-lo en productes petroquímics de segona vida. Participarà en el Corporate d'Enagás.

NEWE acosta l'economia circular als retailers a través de la digitalització i les operacions perquè puguen oferir un servei de pagament per ús que genere valor als usuaris finals.

Nexus Clips és la plataforma que permet als jugadors de videojocs capturar les seues jugades fàcilment i guanyar diners per compartir-les incloent publicitat dins dels seus vídeos.

Nitasuri és una marca de bosses de luxe exclusius, que distribueix internacionalment en grans magatzems com Galeries Lafayette Qatar o Selfridges London i botigues multimarca als EUA i Àsia.

Nusa ha creat una rutina facial natural en estic, eludeix els problemes de transportar líquids a l'hora de viatjar i proposa un format fàcil i ràpid d'aplicar .

Tidely ha desenvolupat eines digitals per a la gestió de reformes i manteniment de les embarcacions donat l'alt nivell de detall que requereix cada procés.

Pendular ofereix tecnologia a mitjans de comunicació per a incloure i monetitzar el format story en els seus webs i apps.

Synerise ajuda a les empreses a convertir-se en negocis data-driven. Fa fàcil la integració de dades de clients i les seues interaccions en diferents canals a través de la intel·ligència artificial.

RawData digitalitza el sector agrícola a través de la intel·ligència artificial per a assegurar la rendibilitat agrícola i sostenibilitat.

Rehametrics és una plataforma virtual que permet als professionals de la rehabilitació pautar, monitorar i quantificar les sessions dels seus pacients tant en hospitals com en els seus domicilis.

Shakers és la plataforma en la qual els treballadors digitals es connecten amb empreses de manera molt més flexible amb un match perfecte entre la seua vida personal i professional.

The Taller València és un taller de disseny floral orientat a persones que els agraden les flors i a aquells que organitzen esdeveniments. Ofereix productes personalitzats de màxima qualitat a preu just.

Tuilus és una marca de calçat i complements especialitzada en esclops. Cercant sempre la comoditat, qualitat i un bon assessorament.

TuSpeaking és una empresa especialitzada en l'aprenentatge d'idiomes online per a les empreses, a través d'una plataforma per a conversar amb professors natius.

Young Wild Hunters ha creat una nova manera d'immortalitzar les experiències de caça en els trofeus, incorporant un marc digital a les bases de fusta tradicionals.

Pujar