Castellano

El PSPV-PSOE de La Llosa assegura que governarà a través del diàleg i la participació de la ciutadania

  • José Guijarro, candidat a l'alcaldia dels socialistes explica que “és l'hora d'un canvi necessari i acabar amb 16 anys de sectarisme del PP”

El PSPV-PSOE de La Llosa es compromet a governar a través del diàleg i la participació si compta amb la confiança de les veïnes i veïns de la localitat a partir d'aquest 28 de maig. José Guijarro, candidat socialista a l'alcaldia de l'Ajuntament de La Llosa, explica que “demanem un últim esforç a les persones del nostre municipi per a omplir d'il·lusió les urnes en les pròximes eleccions locals, hem de fer un canvi necessari que desemboque en un Ajuntament per a totes i tots, en contra de l'obscurantisme al qual ens té acostumat el Partit Popular, i serà de la mà de l'equip del PSPV-PSOE”.

“Des de l'entrada del PP a l'Ajuntament, la gestió ha consistit a fer truites gegants, difamar a l'oposició, hipotecar un municipi sanejat després de l'últim govern del PSOE i traure una concessió sobre l'aigua, que és la riquesa del municipi, per a enriquir a una empresa privada. A més, s'han preocupat a ocultar les inversions de la Generalitat de Ximo Puig, per exemple, amb els tallers d'ocupació, per a intentar simular que feien alguna cosa per les nostres veïnes i veïns”, argumenta Guijarro.

Finalment, el candidat socialista indica que “és l'hora del canvi i d'acabar amb l'opacitat i les sospites d’influències. És moment d'un govern socialista que torne al diàleg i la participació de la ciutadania sense importar els seus colors polítics, hem de caminar juntes i junts cap a aqueix nou futur per a La Llosa i al costat de la candidatura del PSPV-PSOE ho aconseguirem”.

Pujar