11 d’abril de 2021 11/4/21

Els Jocs Esportius d'Escala i Corda individual arriben a la fase més interessant

Els Jocs Esportius d'Escala i Corda individual arriben a la fase més interessant - (foto 1)
  • Aquest cap de setmana es jugara la tercera jornada dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d'Escala i Corda Individual

Les categories infantil i juvenil juguen aquest cap de setmana la primera fase dels JECV d'escala i Corda individual. Entre les dos categories sumen al voltant de 100 jugadors de pilota, pertanyents a 26 escoles de pilota diferents com són, Albalat dels Sorells, Alfara del Patriarca, Algímia d'Alfara, Bellreguard, Beniarbeig-El Verger, Benidorm, Borbotó, Benissa, El Genovés, Faura, Llíria, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Murla, Ondara, Orba, Pedreguer, Petrer, Pobla de Vallbona, Riba-roja, Sella-Relleu, IES Maritim, Vila-real i Vinalesa. Els jugadors de la categoria infantil jugaran en les poblacions de Llíria, Riba-roja, Alfara del Patriarca, Ondara i Massamagrell, mentre que els jugadors de la categoria juvenil jugaren a Llíria, Algímia d'Alfara i Pedreguer.

Les categories benjamí i cadet disputaran aquest cap de setmana la segona fase dels JECV d'Escala i Corda Individual. Entre les dos categories seran 18 jugadors de pilota els que participaren en l'aquesta fase, pertanyents a les escoles de Vila-real, Onda, Riba-roja, Massamagrell, Moixent, Sella-Relleu, Oliva, la Pobla de Vallbona, Montserrat, Beniarbeig-El Verger i El Campello. Aquests jugadors jugaran en les localitats d'Ondara, Benidorm, Onda i Massamagrell. En aquesta fase es classificaren per a la fase final quatre jugadors en cada categoria. La setmana vinent es jugara la segona fase d'aquesta competició de les categories d'infantils i juvenils, i els grups que queden pendents de les diferents províncies, sent les finals de cada categoria a finals de Juny.

Pujar