4 de desembre de 2020 4/12/20

Ivace Internacional organitza una missió inversa amb importadors del sector hàbitat i de materials de construcció procedents de dotze països

Ivace Internacional organitza una missió inversa amb importadors del sector hàbitat i de materials de construcció procedents de dotze països - (foto 1)
  • Un total de 90 empreses valencianes tindran l'oportunitat de presentar la seua oferta a potencials clients

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), a través de la unitat d'Internacional, ha organitzat una missió inversa d'importadors i prescriptors internacionals del sector hàbitat i de materials de construcció procedents de dotze països.

Així doncs, del 18 al 20 de juny, un total de 90 empreses valencianes participants tindran l'oportunitat de presentar la seua oferta a potencials clients de tot el món, així com mostrar-los les seues instal·lacions.

L'objectiu que persegueix aquesta missió inversa és continuar millorant el posicionament del sector de l'hàbitat de la Comunitat Valenciana en els mercats exteriors.

Durant tres dies un total de 24 importadors d'Algèria, Xile, Colòmbia, Emirats Àrabs, l'Índia, Indonèsia, el Marroc, Mèxic, el Perú, Polònia i Tunísia mantindran trobades amb empreses del nostre territori dedicades als materials de construcció, paviments i revestiments, sanitaris, pedra natural, moble, il·luminació, tèxtil llar i decoració.

L'Ivace organitza aquesta acció en el marc del seu Pla de Promoció 2019 i dóna continuïtat a missions inverses realitzades tant en anys anteriors com en 2019, a les diferents Fires representatives dels respectius sectors: Cevisama, Home Tèxtils Premium i Hàbitat València.

Cal destacar que, des d'Ivace Internacional, s'està incrementat el nombre de missions inverses integrades per compradors estrangers, per a facilitar al màxim noves oportunitats comercials a les empreses de la Comunitat Valenciana.

Pujar