elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La imatge difosa amb les noves restriccions en la Comunitat és un bulo

La imatge difosa amb les noves restriccions en la Comunitat és un bulo
  • Sanidad desmenteix que el toc de queda s'allargue fins a la una o que els restaurants puguen obrir fins a les dotze de la nit a la Comunitat Valenciana

MÉS FOTOS
La imatge difosa amb les noves restriccions en la Comunitat és un bulo - (foto 2)

L'anunci imminent de les noves restriccions està generant gran expectació a la societat valenciana i en les últimes hores porta circulant una imatge en xarxes socials que informa de les suposades noves mesures. Es tracta d'una notícia falsa i la Conselleria de Sanitat ja ha desmentit aquesta informació: "Comprova sempre la informació en canals oficials".

La imatge difosa, imitant la tipografia i estil de comunicacions oficials que emet la Generalitat cada vegada que s'anuncien noves restriccions que afecten la Comunitat Valenciana, explica que s'elimina la limitació de grups en espais públics i que en espais tancats serà de vint persones o quatre nuclis de convivents.

Pel que fa a la restauració, la informació falsa difosa explica que els bars i restaurants podran obrir fins a les dotze de la nit i les taules podran ser d'un màxim de deu persones, el toc de queda passa a la una de la nit i es manté el tancament perimetral.

Totes aquestes mesures són mentida ja que la interdepartamental que decidirà les noves restriccions no es reuneix fins a les set de la vesprada d'aquest dijous. Serà a partir de llavors quan es coneguen les noves mesures vigents a partir de la setmana.

Pujar