Castellano

Ibi acull la cinquena jornada dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant

Ibi acull la cinquena jornada dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant
  • Un total de 5 centres educatius han participat en les diferents activitats d’esport adaptat al Poliesportiu Municipal d’Ibi

MÉS FOTOS
Ibi acull la cinquena jornada dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant - (foto 2)

La cinquena de les 13 jornades esportives adaptades que es duen a terme aquest curs escolar a les comarques d’Alacant s’ha celebrat a Ibi, emmarcada dins de la 38a edició dels Jocs Esportius organitzats per la Conselleria d’Educació Cultura i Esport. Amb les cinc jornades ja celebrades, més de 1.500 persones han gaudit de l’esport inclusiu a través dels Jocs Esportius Adaptats.

A Ibi s’han citat un total de 482 persones entre alumnat, professorat i entitats col·laboradores, amb l’objectiu de dur a terme diferents activitats inclusives per tal d’oferir les mateixes oportunitats en la difusió de la pràctica esportiva a tot l’alumnat. A més de les activitats físiques, els participants en la tercera jornada han gaudit d’un dinar de convivència, i els centres col·laboradors, d’una visita cultural per la localitat.

En la jornada celebrada al Poliesportiu Municipal d’Ibi han participat cinc centres d’educació especial: CEE Apadis (Villena), CEE Sanchis Banús (Ibi), CPEE Santo Ángel de la Guarda (Alacant), CEE Miguel de Cervantes (Elda) i CPEE Tomás Llácer (Alcoi).

L’organització i el desenvolupament de la jornada ha estat a càrrec del Servei Territorial de Cultura i Esport d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ibi, el TAFAD dels centres CIP Batoi (Alcoi), l’IES Monastil (Elda) i l’IES La Creueta (Onil), la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, el Centre Penitenciari de Villena i CRE Once.

La pròxima cita dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant es viurà després de les vacances de Nadal, concretament el dimecres 22 de gener a la ciutat de Benidorm.

Pujar